Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μέγκαν Μαρκλ: Επρεπε να δραπετεύσει, η ψυχή της συντριβόταν

Μέγκαν Μαρκλ: Επρεπε να δραπετεύσει, η ψυχή της συντριβόταν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στον Καναδά ζει πλέον η δούκισσα του Σάσεξ και όπως υποστηρίζει άνθρωπος από το στενό φιλικό της περιβάλλον «επιτέλους αναπνέει».

Η Μέγκαν Μαρκλ, μετά την ανακοίνωση ότι εκείνη και ο πρίγκιπας Χάρι αποσύρονται από τα βασιλικά τους καθήκοντα, επέστρεψε στον Καναδά, έχοντας μαζί της τον γιο της Αρτσι.

Οπως φαίνεται, όμως, συνεχίζει να κάνει ό,τι έκανε στη Βρετανία, αλλά με τον δικό της τρόπο, μακριά από το βασιλικό πρωτόκολλο. Η Μέγκαν Μαρκλ με χαλαρή διάθεση επισκέφθηκε οργανώσεις γυναικών, δείχνοντας τη στήριξή της προς το έργο τους.

Ατομο από το στενό φιλικό περιβάλλον της Μέγκαν Μαρκλ μίλησε στην Daily Mail και δήλωσε ότι πλέον η δούκισσα του Σάσεξ αισθάνεται ότι μπορεί να κάνει όσα επιθυμεί χωρίς να ζητήσει άδεια. «Η Μέγκαν αισθάνθηκε ότι έπρεπε να δραπετεύσει επειδή ζώντας μέσα στα βασιλικά όρια η ψυχή της συντριβόταν», ανέφερε χαρακτηριστικά στην βρετανική ιστοσελίδα.

Οπως εξήγησε, πλέον, η 38χρονη δούκισσα αισθάνεται ότι μπορεί να «αναπνεύσει» και ότι μετά την αποχώρησή της κυριαρχεί και πάλι στη ζωή της.

«Η απόφασή της να φύγει ήταν θέμα ζωής και θανάτου»

«Είπε σε στενό φιλικό της κύκλο ότι η ψυχή της συνετρίβη και ότι η απόφασή της να φύγει ήταν θέμα ζωής και θανάτου -που σημαίνει θάνατο του πνεύματός της. Επίσης, ένιωσε ότι δεν θα μπορούσε να είναι η καλύτερη μητέρα για τον Αρτσι αν δεν ήταν ο πραγματικός εαυτό της.

Κάτι που αισθανόταν ότι δεν μπορούσε να είναι μέσα στα όρια της βασιλικής οικογένειας», ανέφερε το άτομο από το φιλικό της περιβάλλον.

Το ίδιο πρόσωπο ισχυρίστηκε, ακόμη, ότι τώρα που η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε τις ευλογίες της στην Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι να μοιράζουν τον χρόνο τους ανάμεσα σε Ηνωμένο Βασίλειο και Βόρεια Αμερική, η δούκισσα του Σάσεξ έχει πολλά να κάνει. «Θα συνεχίσει να κάνει ξαφνικές επισκέψεις σε μέρη που βοηθούν γυναίκες και παιδιά.

Θέλει να νιώθει ότι η κοινότητα την αγκαλιάζει, κάτι που δεν ένιωθε στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο οποίο αισθανόταν πνιγμένη και περιορισμένη.

Πάντως, αυτή, δεν είναι η πρώτη φορά που άτομο από το περιβάλλον της Μέγκαν Μαρκλ αποκαλύπτει την πίεση που ένιωθε μέσα στη βασιλική οικογένεια. Φίλος του ζευγαριού, μιλώντας στο People, δήλωσε ότι υπήρχε μίσος στη βασιλική οικογένεια, χαρακτηρίζοντάς την τοξική. Αυτό ανάγκασε την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι να αφήσουν τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Κέιτ Μίντλεντον εμφανίστηκε – Βίντεο την δείχνει να ψωνίζει σε αγρόκτημα με τον Ουίλιαμ

Κακοποιούσε τον σύζυγό της για 20 χρόνια και παρίστανε το θύμα – Την «ξεσκέπασε» και σώθηκε

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της μετά την εγχείρηση – Η φωτογραφία που έδωσε το παλάτι

Μέγκαν Μάρκλ: Δηλώνει θύμα bullying κατά τη διάρκεια των δύο εγκυμοσύνων της

Πρώην στριπτιζέζ απειλεί ότι θα βγάλει στο Onlyfans γυμνές φωτογραφίες του πρίγκιπα Χάρι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr