ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, Βίντεο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ντουμπάι, Πέτρος Κωστόπουλος, Πρωτοχρονιά,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Ο Νίκος Δένδιας πρώτος Έλληνας ΥΕΘΑ στην Ιαπωνία: Ελληνοϊαπωνική αμυντική συνεργασία και Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Πέτρος Κωστόπουλος βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας τις προηγούμενες μέρες με αφορμή την παρουσία του πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο Ντουμπάι, μαζί με άλλους Έλληνες celebrities και μαζί με την φημολογούμενη νέα του σύντροφο Κατερίνα Λιόλιου.
Την Τετάρτη, λοιπόν, επέστρεψε μόνος του (χωρίς την Κατερίνα Λιόλιου) στην Ελλάδα και εξαπέλυσε επίθεση στους επικριτές του.
Ειδικότερα, ο Πέτρος Κωστόπουλος σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο μίλησε για «δολοφονία χαρακτήρων» και τόνισε ότι στο Ντουμπάι πήγε για δουλειά.
Μάλιστα είπε ότι στεναχωρήθηκε πάρα πολύ για όλα τα σχόλια γράφτηκαν και ακούστηκαν για εκείνον.
Μάλιστα, με το που έφτασε στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε το τεστ για τον κορωνοϊό και πριν βγουν τα αποτελέσματα όλων των επιβατών, πήγε να φύγει από το αεροδρόμιο.
Η κίνηση του αυτή προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των συνεπιβατών του, με αποτέλεσμα να γίνει έντονο επεισόδιο με διαμαρτυρίες και φωνές, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο.























































