Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί χώρισαν Σπηλιωτόπουλος – Λεονάρδου λίγο πριν το γάμο!

Γιατί χώρισαν Σπηλιωτόπουλος – Λεονάρδου λίγο πριν το γάμο!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και η Νάνσυ Λεονάρδου δεν είναι πια μαζί. Το ζευγάρι χώρισε μετά από πέντε χρόνια σχέσης και ενώ όλοι τους περίμεναν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ η είδηση αιφνιδίασε ακόμα και πρόσωπα του κοντινού τους περιβάλλοντος.

Όπως γράφει το ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, σε ρεπορτάζ που υπογράφει ο Άρης Δρόσος, φίλοι και κοινές παρέες τούς ήθελαν να επισημοποιούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα τη σχέση τους, όμως ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και η Νάνσυ Λεονάρδου, ύστερα από περίπου πέντε χρόνια σχέσης και αρκετά μεγάλο διάστημα συγκατοίκησης, χώρισαν αιφνίδια.

Το ζευγάρι μάλιστα, που πέρασε μαζί σχεδόν όλο το καλοκαίρι, έριξε τους “τίτλους τέλους” στη σχέση του αμέσως μετά την επιστροφή στην καθημερινότητα. Για κάποιους -ελάχιστους- φίλους από το περιβάλλον του πρώην υπουργού “ήταν μια ειλημμένη απόφαση, που πάρθηκε ψύχραιμα όταν η κατάσταση μέσα του είχε ωριμάσει, αμέσως μετά τις διακοπές”.

Σύμφωνα με διαρροές από το περιβάλλον της γοητευτικής κόρης της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας που επικαλείται η εφημερίδα, “η Νάνσυ έκανε πολλές προσπάθειες να σώσει τη σχέση, όμως όλα έδειχναν ότι η μεταξύ τους έλξη και ο έρωτας είχαν τελειώσει. Έτσι, ήταν προτιμότερο να διακόψουν και να παραμείνουν φίλοι, παρά να προχωρήσουν και να μετανιώσουν για το επόμενο βήμα της σχέσης τους”…

Όπως καταλήγει η εφημερίδα, όσο κι αν το κοινό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού προσπάθησε να τους κάνει να τα ξαναβρούν, η κοινή απόφαση του χωρισμού είναι, όπως φαίνεται, οριστική.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ποιοι νεοδημοκράτες πρώην υπουργοί και βουλευτές ακούγεται ότι πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Κώστας Καραμανλής: Κοινή δήλωση από πέντε «γαλάζια» στελέχη για τη μη συμμετοχή του στις εκλογές

Αιχμές κατά Μητσοτάκη από 6 πρώην υπουργούς και βουλευτές της ΝΔ

Καραμανλικοί πρώην Υπουργοί: «Να ανακοπεί ο πλους του Τσεσμέ» αλλιώς «θα το μετανιώσουμε αύριο»

Σπηλιωτόπουλος: Λυπάμαι για τον Μητσοτάκη και τις ιδεοληψίες του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr