Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το ξέσπασμα της μητέρας της Σίσσυς Φειδά – Τι είπε ο Λιάγκας

Το ξέσπασμα της μητέρας της Σίσσυς Φειδά – Τι είπε ο Λιάγκας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μεγάλη κόντρα υπάρχει ανάμεσα στη Σίσσυ Φειδά και τη μητέρα της, Μαίρη Φειδά!

Στην πρεμιέρα του “Πρωινού” ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπόρεσε να αφήσει το θέμα ασχολίαστο και είπε:

“Περάσαμε δέκα λεπτά γελώντας στο τηλέφωνο”.

Παρά τις προσπάθειες της Φαίης Σκορδά να συγκρατήσει το σύζυγό της, εκείνος συνέχισε:

“Ξεκατινιάστηκαν ρε παιδιά! Ιλαροτραγωδία! Δεν την κάλεσε γιατί προφανώς τη θεωρεί λαϊκιά για τον γάμο της”.

Δείτε το βίντεο:

Ας δούμε όμως πως άρχισε η κόντρα ανάμεσα στη μάνα και την κόρη:

Η μητέρα της διακοσμήτριας, Μαίρη Φειδά, είχε ξεσπάσει στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του κανάλι “Ε” απευθύνοντας σωρεία κατηγοριών εναντίον της κόρης της.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις – καταπέλτη της μητέρας της, ο γάμος της Σίσσυ Φειδά, αναμένεται να γίνει σε κλειστό κύκλο στη Μύκονο, στον οποίο δεν είναι καλεσμένοι ούτε οι πιο στενοί της συγγενείς.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, η ίδια η Μαίρη Φειδά έμαθε για το γάμο της κόρης της από ένα γνωστό της, ενώ καλεσμένος δεν είναι ούτε καν ο αδερφός της. Τόνισε μάλιστα, ότι η διακοσμήτρια της επέβαλε να τηρήσει πιστά το dress code του γάμου, ειδάλλως “θα φύγει με το ίδιο καράβι”.

Εν εξάλλω, η Μαίρη Φειδά έδωσε μία συνέντευξη – βόμβα στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη, φτάνοντας μάλιστα, στο σημείο να δηλώσει για την κόρη της:

“Ούτε παρακαλώντας δε θα πάω στη Μύκονο. Τώρα να μου πουν ότι πέθανε, δεν πρόκειται να πάω. Την απέβαλε ο οργανισμός μου”.

Ενώ συνέχισε:

“Δεν είναι πράγμα αυτό. Το θεωρώ πολύ βαρύ. Είναι ασήκωτο, να με αμφισβητήσει το ίδιο μου το παιδί. Μπορεί να ακούσουμε, να βγει ο κόσμος να με βρίζει, να μου καταλογίσει τα πάντα, δεν ξέρω τι θέλουν να λένε. Να με περάσουν γενεές δεκατέσσερις, δεν θα με πειράξει. Αυτό που είπε «Θα γυρίσεις πίσω με το ίδιο καράβι. Ακούς τι σου λέω εγώ; Και είσαι ανύπαρκτη και ξέρεις που σε γράφω! Ε όχι δε το αντέχω. Τι να τον κάνω εγώ τον γάμο. Τι γάμο να κάνω; Το φραμπαλά; Αυτό δεν είναι γάμος! Αυτό είναι φιέστα. Έτσι είναι οι γάμοι; Να λέει εμένα με ποιον Υπουργό θα με βάλει; Εμένα η θέση μου είναι δίπλα στη συμπεθέρα μου στον γαμπρό μου και στο παιδί μου. Δεν είναι ούτε με τους Υπουργούς ούτε με τις Υπουργίνες, ούτε με τον καθένα και την καθεμία που θα είναι εκεί μέσα.”

«Την μάνα που την πέταξε στον αγύριστο. Με το ίδιο καράβι να γυρίσει. Ε, με το ίδιο καράβι θα γυρίσει αυτή. Δεν μπορεί αυτή να με ξεφτιλίζει έτσι. Έχω πληγωθεί πάρα πολύ. Δεν με νοιάζει. Δεν πάει να παντρευτεί… Και του χρόνου πάλι θα παντρευτεί γιατί δεν πρόκειται να αντέξει, γιατί είναι ο χαρακτήρας», ήταν τα πρώτα λόγια της μητέρας της Σίσσυς Φειδά στην κάμερα και συμπλήρωσε:

«Και να λέει το παιδί μου: «Ποια είσαι εσύ;» «Τι είσαι εσύ» δεν είσαι τίποτα» «Είσαι ένα τίποτα» «Σε αμφισβητώ» «Είσαι ανύπαρκτη» Αυτή την προσβολή δεν την έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου. Δεν μπορείς να με προσβάλλεις κυρία μου εσύ. Εγώ σε έφτιαξα. Εγώ σε δημιούργησα».

Η μητέρα της διακοσμήτριας φανερά εκνευρισμένη και πληγωμένη από την συμπεριφορά που δηλώνει πως έχει η Σίσσυ Φειδά απέναντί της τονίζει ακόμη:

«Έφτασα στο σημείο να θέλω να πάω στη Μύκονο και να την κάνω… έτσι! Όταν λέμε, έτσι, αδίστακτα να την κάνω έτσι. Και με συγκρατεί ο άντρας μου «Πρόσεχε μου λέει γιατί στα νεύρα σου επάνω μπορείς να κάνεις τρελά πράγματα».

Και συνέχισε:

«Εγώ τον γάμο της Σίσσυς τον έμαθα από έναν άνθρωπο του χωριού. Ένας χωρικός εκεί, μου λέει άντε να σου ζήσει. Λέω «πλάκα μου κάνεις;» Και την παίρνω τηλέφωνο και μου λέει «Ρε μάνα πατάτα είναι».

«Εγώ θα μαθαίνω κάθε πότε θα μιλήσει στην τηλεόραση από τον κόσμο. Εγώ θα μαθαίνω από τον κόσμο συνέχεια; «Δηλαδή εγώ τι είμαι» της λέω; «Πατάτα είναι μου λέει» και με παίρνει τηλέφωνο μετά από 20 μέρες και μου λέει «παντρεύομαι».

Από πλευράς της, η Σίσσυ Φειδά, ενοχλημένη από την έκταση που πήρε το θέμα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ένα δηκτικό άρθρο που αναφέρεται στον παρουσιαστή της εκπομπής, με τίτλο: “Ο “κλόουν” που το παίζει κύριος”.

sissi-feida-kata-fourthioti1-1

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε στο κανάλι “Ε”:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τηλεβούρκος! Λιάγκας και Μπέος ξεκατινιάστηκαν στον «αέρα» (βίντεο)

Κλέλια Ρένεση για Λιάγκα: Μονταρισμένη σαπουνόπερα για δεξιοτίμονους – Έλλειψη βασικής δημοσιογραφικής ηθικής

Ο Λιάγκας υποστήριξε ότι η Τσαπανίδου υπέβαλε την παραίτησή της στον Τσίπρα

Απόστολος Γκλέτσος: «Ποιος είναι ο Λιάγκας; Δεν είναι δημοσιογράφος»

Γιώργος Λιάγκας: «Τόσα χρόνια λέτε μαλ@@@ίες – Θα αρχίσω να μιλάω κι εγώ πια»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr