ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ζέτα Μακρυπούλια, Μιχάλης Χατζηγιάννης,


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη
«Μπλε τσουνάμι» σάρωσε το Κογκρέσο - Στον έλεγχο των Δημοκρατικών Γερουσία και Βουλή των Αντιπροσώπων
Γάζα: Παλαιστίνιοι πολιτοφύλακες καταδιώκουν τζιχαντιστές της Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz, η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης χώρισαν μετά από 12 χρόνια σχέσης.
«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι’ αυτό το λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί» είπαν ο γνωστός τραγουδιστής και η ηθοποιός και παρουσιάστρια στην Espresso.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ηθοποιός έχει ήδη μετακομίσει στην περιοχή του Κεραμεικού, όμως και μετά τον χωρισμό τους πήγαινε στο σπίτι του τραγουδιστή στη Γλυφάδα για να φροντίσει τα κατοικίδιά τους.
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, αναφέρει η Espresso, σκοπεύει να αφήσει άμεσα το σπίτι στην περιοχή των βορείων προαστίων.























































