ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα... που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»
Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Αυστραλία: Προφυλακιστέοι επτά τζιχαντιστές του ISIS - Σχεδίαζαν νέα σφαγή στην παραλία Μπόνταϊ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Εκτιμώ τον Άρη Σερβετάλη σαν ηθοποιό, σαν άνθρωπο και σαν ταλέντο. Τον έχω μέσα στη καρδιά μου», δήλωσε ο Λάκης Λαζόπουλος.
«Είχα δηλώσει και εγώ πριν από τον Άρη Σερβετάλη πως δεν θα ήθελα να κάνω παραστάσεις για εμβολιασμένους.
»Όπως πάνε στην εκκλησιά και στο σούπερ μάρκετ, θα μπορούσαν να έρθουν και στο θέατρο.
»Το να έρχεται η μανά στο θέατρο και όχι το παιδί, τότε ξεκινάει ο διαχωρισμός.
»Η απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση ήταν σωστή», πρόσθεσε.
Τη δική του άποψη εξέφρασε και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος «θεωρώ ότι πολύ σωστά τα θέατρα πρέπει να παίζουν για εμβολιασμένους.
»Ήταν δικαίωμα του, του Άρη Σερβετάλη, απλά το γεγονός ότι θέλει ανεμβολίαστους δεν πρέπει να επηρεάζει του άλλους».
Και συνέχισε «ο Σερβετάλης ήταν ο θιασάρχης για αυτόν πήγαινε ο κόσμος.
»Λέγεται ότι το είχε προειδοποιήσει, αν ισχύει αυτό κακώς δεν έγινε μια ανάμεικτη συμφωνία για να μείνουν τόσοι άνθρωποι στο δρόμο».






















































