ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Κύπρος - Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο
Φλόριντα: Συνελήφθη ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ - Είχε στην κατοχή του υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Άρης Σερβετάλης από τον «Ρινόκερο» βρέθηκε στο Άγιο Όρος. Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε για τον ηθοποιό Άρη Σερβετάλη, ο οποίος αποχώρησε από την παράσταση «Ρινόκερος» διότι δεν ήθελε, όπως είχε πει εξαρχής, να παίζει μόνο για εμβολιασμένους, βρέθηκε στο Άγιο Όρος.
Ο Άρης Σερβετάλης αποχώρησε πριν από λίγο καιρό από την παράσταση «Ρινόκερος» επειδή δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους θεατές.
Όπως είναι γνωστό η απόφασή του προκάλεσε σάλο στο χώρο του θεάτρου και όχι μόνο, αν και υπήρξαν συνάδελφοί του που πήραν το μέρος του, επειδή το είχε ξεκαθαρίσει πριν το ανέβασμα του έργου.
Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Άγιο Όρος.
Ο ηθοποιός συμμετείχε την Παρασκευή στην Αγρυπνία που τελέστηκε στην Μονή Βατοπεδίου Αγίου Όρους, για την γιορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου με το παλαιό ημερολόγιο (21/11-4/12).























































