ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Κέβιν Σπέισι, Ομοφυλόφιλοι, Σεξουαλική Κακοποίηση, Σεξουαλική Παρενόχληση,


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αθώος για τις εννέα κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης και σεξουαλικής επαφής δίχως συναίνεση που αντιμετώπιζε από τέσσερις άνδρες κρίθηκε από τους ενόρκους της δίκης του στο Λονδίνο ο Κέβιν Σπέισι.
Οι ένορκοι έφτασαν στην ομόφωνη απόφαση μετά από 12 ώρες και 26 λεπτά διαβουλεύσεων και μετά από 4,5 εβδομάδες που περιλάμβανε τις καταθέσεις των τεσσάρων εναγόντων και την απολογία του 64χρονου οσκαρικού ηθοποιού.
Ο Κέβιν Σπέισι όταν άκουσε την πρόεδρο των ενόρκων να λέει εννέα φορές «αθώος» και άρχισε και στη συνέχεια αγκάλιασε τον διευθυντή και τη νομική του ομάδα και ευχαρίστησε το προσωπικό του δικαστηρίου.
Εξ αρχής ο ηθοποιός απέρριπτε τις κατηγορίες.
Στη διήμερη απολογία του είχε υποστηρίξει για δύο από τους ενάγοντες πως η επαφή μαζί τους έγινε συναινετικά και για τους άλλους δύο ισχυρίστηκε είτε πως υπήρξε παρεξήγηση προθέσεων είτε ότι η κατηγορία συνιστούσε αποκύημα φαντασίας.























































