ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελένη Καστάνη,

















































Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
Παύλος Ασλανίδης: Η Μαρία Καρυστιανού «έπεσε στην παγίδα των δημοσκοπήσεων και φούσκωσαν τα μυαλά της»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ελένη Καστάνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Αργά» και μίλησε στον Θοδωρή Αθερίδη για τις δύσκολες αναμνήσεις που έχει από την ημέρα που αποχαιρέτησε τον πατέρα της, λίγο πριν εκείνος αυτοκτονήσει, όταν η ίδια ήταν ακόμα παιδί.
«Ήμουν το τελευταίο άτομο που συνάντησε ο πατέρας μου πριν φύγει. Την ώρα που διάβαζα, σηκώθηκε ο πατέρας μου και του λέω “Μπαμπά, τι κάνεις; Θα μου λύσεις μια άσκηση;” και πήγα και μου έλυσε την άσκηση. Ήταν στην κουζίνα και έπινε καφέ. Όταν έφυγε, όμως, επειδή ζούσαμε και σε μια μονοκατοικία, είχα μια αγωνία. Λέω “πού πάει νυχτιάτικα;”. Μπορεί να έφυγε και πέντε η ώρα, τόσο πολύ πρωί… Τέλος πάντων, πάω στο σχολείο και γυρνώντας είδα τον κόσμο, γεμάτο το σπίτι, και κατάλαβα. “Πάει ο μπαμπάς μου” σκέφτηκα. Πώς το έκανε; Ήπιε δηλητήριο» εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός.
Να θυμίσουμε ότι, η Ελένη Καστάνη είχε μιλήσει πρώτη φορά για την αυτοκτονία του πατέρα της πριν από τρία χρόνια στους «Πρωταγωνιστές», και αποκάλυψε ότι είχε αυτοκτονήσει στα 52 του, όταν εκείνη ήταν μόλις 12 ετών.
«Είναι ένας μεγάλος και βαθύς πόνος που έχω, που δεν μπόρεσα να κρατήσω τον πατέρα μου να μην φύγει. Θυμάμαι λοιπόν αυτή τη ρετσινιά που κουβαλούσα σαν παιδάκι, γιατί φορούσα μαύρα, μαντήλια κ.λπ. Πέρναγα στον δρόμο και λέγανε “η κόρη του Καστάνη που αυτοκτόνησε”», είχε δηλώσει πριν από τρία χρόνια.






















































