ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Διπλωματική γκάφα από την Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου
Ηλεκτρικό καλώδιο 22 δισ. ευρώ συνδέει το Αζερμπαϊτζάν με την Ευρώπη παρακάμπτοντας την Τουρκία
Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Η Συρία προετοιμάζεται για ισραηλινή επίθεση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνάντηση με τον επικεφαλής του εμπορικού τμήματος της αεροπορικής εταιρείας Ryanair, David O’Brien είχαν ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης και η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.
Ο υπουργός ενημέρωσε τον D. O’Brien για τις προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης στον τομέα των αερομεταφορών και του περιέγραψε τον στρατηγικό προσανατολισμό της στην κατεύθυνση της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου στη χώρα, τόσο για την Αθήνα όσο και για τα νησιά.
Από τη μεριά του ο εκπρόσωπος της Ryanair αναφέρθηκε στους σχεδιασμούς της εταιρείας για επέκταση της δραστηριότητάς της τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα.























































