ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Ο Λίβανος κηρύσσει τον Ιρανό πρεσβευτή «persona non grata» και ζητά την αποχώρησή του έως την Κυριακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εξαντλήθηκε η ενδιάμεση χρηματοδότηση της εταιρείας Μαρινόπουλος ΑΕ, η οποία είχε προβλεφθεί από την συμφωνία μεταξύ των τραπεζών της οικογένειας Μαρινόπουλου και της Σκλαβενίτης ΑΕΕ, μετά από την καταβολή του Δώρου των Χριστουγέννων στους εργαζομένους της υπό διάσωση αλυσίδας σούπερ μάρκετ.
Αρμόδιες πηγές μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ έλεγαν ότι πλέον δεν υπάρχουν τα χρήματα για την καταβολή της μισθοδοσίας του Δεκεμβρίου, ενώ η εκκρεμούσα απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για την έγκριση του σχεδίου διάσωσης της εταιρείας δεν είναι σαφές πότε θα εκδοθεί.
Ορισμένες πληροφορίες κάνουν λόγο για τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου του 2017, αλλά δεν είναι σαφές αν όντως πρόκειται να συμβεί.
Πράγμα, που πρακτικά σημαίνει ότι η μεγαλύτερη προσπάθεια διάσωσης επιχείρησης στη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, είναι στον αέρα.
Έτσι κινδυνεύουν 10.800 άμεσες θέσεις εργασίας της Μαρινόπουλος ΑΕ, εκατοντάδες επιχειρήσεις-προμηθευτές της και δεν θα πέσουν στην αγορά, όπως προβλεπόταν στο πρώτο δίμηνο του 2017 περί τα 350 εκατ. ευρώ.























































