ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη διαβεβαίωση, ότι οι Έλληνες επιχειρηματίες είναι έτοιμοι να επενδύσουν ξανά στη χώρα σε συνεργασία και με ξένα επιχειρηματικά κεφάλαια, παρείχε σε ομιλία του στο Μουσείο της Ακρόπολης ο διευθύνων σύμβουλος της Τραπέζης Πειραιώς, Χρήστος Μεγάλου.
Όπως τόνισε ο ίδιος, η Ελλάδα διαθέτει «σημαντικά πλεονεκτήματα στη ναυτιλία, τον τουρισμό, στην παραγωγή τεχνολογίας, στον αγροτικό τομέα», ενώ μπορεί να ανταγωνιστεί «ακόμη και στην παραγωγή αγαθών», διαθέτοντας αξιόλογη τεχνογνωσία σε συγκεκριμένους τομείς και ανακτώντας μεγάλο μέρος της ανταγωνιστικότητας που είχε απωλέσει.
Σύμφωνα με τον Μεγάλου, το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η ελληνική οικονομία, αλλά και το τραπεζικό σύστημα, είναι τα «κόκκινα δάνεια», ένα ζήτημα το οποίο κατά τη γνώμη του «είναι πλέον ώριμο για οριστική διευθέτηση».
Για τον διευθύνοντα σύμβουλο της Τραπέζης Πειραιώς, η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας «ξεκινά από τον επιχειρηματικό τομέα, από τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, που αποτελούν το δυναμικό κομμάτι της οικονομίας, από τις μεγάλες επιχειρήσεις, που μερικές απ΄αυτές επιτυγχάνουν την αναγνώριση σε διεθνές περιβάλλον, αλλά και από τα δυναμικά και εξωστρεφή τμήματα της αγοράς, όπως ο αγροτικός τομέας, η ναυτιλία, που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτήν την κατεύθυνση».























































