ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Σούπερ Μάρκετ,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κάθοδο στην Αθήνα ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Μασούτης, αφού προχώρησε στην εξαγορά της αλυσίδας μάρκετ με δίκτυο 58 καταστημάτων στην Αττική. Mιλάμε για την “Προμηθευτική”.
Το ποσό της εξαγοράς εκτιμάται πέριξ των 30-35 εκατ. ευρώ. Τα καταστήματα της Προμηθευτικής θα μετονομαστούν σε «Μασούτης», χωρίς ωστόσο να έχει γίνει σαφές πότε ακριβώς θα αλλάξουν οι πινακίδες.
Την πληροφορία για την εξαγορά επιβεβαίωσαν στη Voria.gr πηγές της Μασούτης.
Η εξαγορά αυτή, όπως είναι προφανές, «ανακατεύει» την τράπουλα στον χώρο του λιανεμπορίου, καθώς ο ηγέτης του κλάδου στη Βόρεια Ελλάδα, διεκδικεί πλέον σημαντικό μερίδιο και από την αγορά της πρωτεύουσας.
Με την κίνηση αυτή η «Μασούτης», απαντά, κατά κάποιο τρόπο, στις κινήσεις των μεγάλων λιανεμπορικών της Νότιας Ελλάδας, που επιχειρούν ανάπτυξη στην αγορά της Βόρειας Ελλάδας αναζητώντας επίμονα κατάλληλα σημεία πωλήσεων στη μεγαλύτερη αστική συγκέντρωση, δηλαδή στη Θεσσαλονίκη.























































