Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Mondelēz International στήριξε το έργο της Τράπεζας Τροφίμων με 200 τόνους προϊόντων το 2020

Η Mondelēz International στήριξε το έργο της Τράπεζας Τροφίμων με 200 τόνους προϊόντων το 2020
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Mondelēz International, Τρόφιμα,

Η Mondelēz International, με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, ανακοινώνει ότι φέτος προσέφερε στην Τράπεζα Τροφίμων ως δωρεά σε είδος περισσότερους από 200 τόνους προϊόντων που διανεμήθηκαν σε ευπαθείς ομάδες, οικογένειες και ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

Μέσω της συνεργασίας με την Τράπεζα Τροφίμων, ο αριθμός των ωφελούμενων από τη δωρεά της εταιρείας είναι δεκάδες χιλιάδες στο εύρος που φτάνει η Τράπεζα Τροφίμων.

Ενδεικτικά, μόνο η ποσότητα του τυριού κρέμα Philadelphia που προσφέρθηκε ξεπερνάει τις 2.000.000 μερίδες* ενώ οι ποσότητες των υπόλοιπων προϊόντων από άλλες κατηγορίες αγγίζουν τις 5.500.000 μερίδες** (Lacta, Υγείας Παυλίδη, μπισκότα OREO, Merenda, κλπ).

«Στη Mondelēz στηρίζουμε την Τράπεζα Τροφίμων ανελλιπώς όλα τα τελευταία χρόνια αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που προσφέρει στους ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη και αντιμετωπίζουν επισιτιστικό πρόβλημα.

»Ειδικότερα φέτος όμως αναγνωρίσαμε από νωρίς ότι ο αντίκτυπος της πανδημίας θα ήταν πολλαπλός με επίπτωση στο βιοτικό επίπεδο πολλών συνανθρώπων μας και μόνο μέσα από συλλογική προσπάθεια και αλληλεγγύη μπορεί να αντιμετωπιστεί.

»Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να επικεντρώνουμε την προσοχή μας στην κάλυψη των αναγκών διατροφής των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη και την νέα χρονιά», δήλωσε η κα. Κατερίνα Βλάχου, Γενική Διευθύντρια της Mondelēz International για Ελλάδα και Κύπρο.

H Mondelēz International αποτελεί μέλος της «Συμμαχίας για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων», αποδεικνύοντας εμπράκτως τη δέσμευσή της για την ουσιαστική αντιμετώπιση του σύγχρονου φαινομένου της σπατάλης τροφίμων.

Παράλληλα, έχει θέσει συγκεκριμένους και μετρήσιμους στόχους για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων που πρέπει να επιτευχθούν έως το 2025 (έτος βάσης 2018):

• 15% μείωση στη σπατάλη τροφίμων στη μεταποίηση

• 50% μείωση στη σπατάλη τροφίμων στη διανομή που αποτελεί και δέσμευση στο πλαίσιο του Φόρουμ Καταναλωτικών Αγαθών (CGF)

* Υπολογίζεται 30γρ./μερίδα
** Υπολογίζεται 25 γρ./μερίδα

Σχετικά με τη Mondelēz International

Η Mondelēz International (NASDAQ: MDLZ) δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να απολαμβάνουν τα σνακς τους με υπεύθυνο τρόπο σε περισσότερες από 150 χώρες παγκοσμίως.

Με καθαρά έσοδα περίπου 26 δισ. δολάρια το 2019, οδηγεί το μέλλον στα σνακς με εμβληματικά παγκόσμια και τοπικά brands όπως τα μπισκότα Oreo, belVita και LU, τις σοκολάτες Cadbury Dairy Milk, Milka και Toblerone, τις καραμέλες Sour Patch Kids και τις τσίκλες Trident.

Η Mondelēz International είναι υπερήφανο μέλος των δεικτών Standard and Poor’s 500, NASDAQ 100 και Dow Jones Sustainability Index.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Mondelēz International www.mondelezinternational.com ή να ακολουθήσετε την εταιρεία στο Twitter στο www.twitter.com/MDLZ.

Σχετικά με τη Mondelēz στην Ελλάδα

Η Mondelēz International έχει παρουσία αρκετών δεκαετιών στην Ελλάδα και brands με ιστορία άνω των 100 χρόνων, ενώ προωθεί με ευθύνη αγαπημένα προϊόντα όπως σοκολάτες Lacta, Υγείας Παυλίδη, Παυλίδη Γεμιστές, κουβερτούρα Παυλίδη, Kiss, γκοφρέτα 3BIT, Merenda, τυρί κρέμα Philadelphia, μπισκότα OREO και Εργαστήρι Παυλίδη, ροφήματα σοκολάτας Cadbury, τσίκλες Trident, Dentyne και καραμέλες Halls.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δεύτερη ακριβότερη χώρα στην Ευρώπη η Ελλάδα – Στη δεκάδα στον πληθωρισμό τροφίμων

«Σαρώνει» η ακρίβεια – Κόβουν δαπάνες και «τρώνε» από τα έτοιμα οι καταναλωτές

Κόντρα σούπερ μάρκετ με πολυεθνικούς προμηθευτές για τις τιμές της απληστίας

Μαυραγορίτες στα τρόφιμα: Στην Γαλλία απορρίπτονται αυξήσεις που στην Ελλάδα μας επιβάλλουν αδιάντροπα

Ακρίβεια μαυραγοριτών – Τα ίδια ελληνικά προϊόντα πιο ακριβά στην Ελλάδα από τη Γερμανία (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr