Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ακόλουθος Άμυνας των Εμιράτων στις εγκαταστάσεις της Intracom Defense (IDE)

Ο Ακόλουθος Άμυνας των Εμιράτων στις εγκαταστάσεις της Intracom Defense (IDE)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Ακόλουθος Άμυνας της Πρεσβείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Ελλάδα, Ταξίαρχος κ. Τζασίμ Σουράφα (Jassim Shurafa), επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Intracom Defense (IDE) στο Κορωπί.

Ο Ακόλουθος Άμυνας, τον οποίο υποδέχθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της IDE, κ. Γεώργιος Τρουλλινός, με ανώτερα στελέχη της εταιρείας, ενημερώθηκε για τις προοπτικές βιομηχανικής συνεργασίας με τα Η.Α.Ε. σε προγράμματα ενδιαφέροντος.

Σε αυτό το πλαίσιο συζητήθηκαν οι βέλτιστες μέθοδοι και η στρατηγική για την ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας στο χώρο της αμυντικής βιομηχανίας.

Ο Ταξίαρχος Σουράφα είχε την ευκαιρία να δει τις εγκαταστάσεις και τις δυνατότητες παραγωγής της IDE, εστιάζοντας στο εξαιρετικό δυναμικό της εταιρίας που οδήγησε τις εξαγωγές της στο 93% κατά μέσο όρο του κύκλου εργασιών της κατά την τελευταία δεκαετία.

Σχετικά με την IDE

Η INTRACOM DEFENSE (IDE), θυγατρική της Intracom Holdings, είναι μια καταξιωμένη ελληνική εταιρεία στον χώρο των Αμυντικών συστημάτων με αξιοσημείωτη εξαγωγική δραστηριότητα.

Η IDE χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη προηγμένων προϊόντων στους τομείς των ηλεκτρονικών πυραυλικών συστημάτων, τακτικών συστημάτων επικοινωνιών και πληροφοριών, ολοκληρωμένων λύσεων επιτήρησης, υβριδικών συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας και μη επανδρωμένων συστημάτων.

Η IDE συγκαταλέγεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών του NATO, συμμετέχει σε διεθνή προγράμματα και έχει επιτύχει να ηγείται σε ευρωπαϊκά έργα χρηματοδοτούμενα από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Βιομηχανικής Ανάπτυξης στον τομέα της Άμυνας.

Η εξωστρέφεια, η αξιοπιστία και η ποιότητα που χαρακτηρίζουν την εταιρεία τεκμηριώνονται με όλα τα έγκυρα διεθνή πιστοποιητικά και τις τιμητικές διακρίσεις που έχει λάβει καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ελλάδα-ΗΑΕ: Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στο τραπέζι Μητσοτάκη και του υπουργού Βιομηχανίας των Εμιράτων

Επιτέλους! Η φιλότουρκη Βικτόρια Νούλαντ ξεκουμπίζεται από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ αυτόν τον μήνα

Η Ρωσία για αντίποινα έτοιμη να απελάσει Γερμανούς δημοσιογράφους

Ο Νίκος Δένδιας θα επισκεφθεί την Αρμενία – Συνάντηση με τον Αρμένιο πρεσβευτή

Πώς η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία άλλαξε τον πόλεμο – Ανάλυση Bloomberg

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr