Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Εύη Σιμοπούλου
Δημοσιογράφος

Πουλήθηκαν τα Village Cinemas – Ποιος μεγάλος όμιλος media τα αγόρασε

Πουλήθηκαν τα Village Cinemas – Ποιος μεγάλος όμιλος media τα αγόρασε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΝΤ1, Κινηματογράφος,

Αλλάζουν χέρια τα Village Cinemas καθώς ο όμιλος Antenna ανακοίνωσε την εξαγορά των κινηματογραφικών αιθουσών Village.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τίμημα για την εξαγορά ανέρχεται περίπου στα 20 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Antenna:

«Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του με στρατηγικής σημασίας συμφωνίες και επενδύσεις, ο διεθνής όμιλος media ANTENNA ανακοινώνει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την εξαγορά της VILLAGE ROADSHOW Ελλάς.

»Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ ήρθε σε συμφωνία με την Τράπεζα Eurobank για την απόκτηση του μεγαλύτερου και πιο σύγχρονου δικτύου multiplex κινηματογραφικών αιθουσών στην Ελλάδα.

»Με μακρά και πολύχρονη πορεία στον χώρο των media και της ψυχαγωγίας, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ επεκτείνει τη δραστηριοποίησή του στον τομέα του κινηματογράφου, επενδύοντας σε μία ελληνική επιχείρηση και διασφαλίζοντας τις θέσεις 288 εργαζομένων.

»Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ διαθέτει σημαντική τεχνογνωσία στα media και την παραγωγή υψηλού επιπέδου περιεχομένου προσφέροντας, πάνω από 30 χρόνια, κορυφαία ψυχαγωγικά προγράμματα, ποιοτική μυθοπλασία και αντικειμενική και αξιόπιστη ενημέρωση.

»Με την εξαγορά της VILLAGE ROADSHOW Ελλάς, ο Όμιλος θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας, αναβαθμίζοντας την κινηματογραφική εμπειρία για το ελληνικό κοινό.

»Προβάλλοντας τις καλύτερες ταινίες, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και παρέχοντας μία απαράμιλλη εμπειρία ψυχαγωγίας, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ δημιουργεί έναν ακόμα πόλο έλξης για την ελληνική οικογένεια.

»Η VILLAGE ROADSHOW Ελλάς κατέχει ηγετική θέση με 42% μερίδιο αγοράς και με παρουσία σε 7 περιοχές της Ελλάδας (4 σημεία στην Αττική, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Λάρισα).

»Διαθέτει 62 αίθουσες, χωρητικότητας 12.700 θέσεων, εξοπλισμένες με οθόνες υψηλής ευκρίνειας, τελευταίας τεχνολογίας ηχητικά συστήματα και σύγχρονο σχεδιασμό.

»Προβάλλει όλες τις ταινίες των μεγαλύτερων κινηματογραφικών στούντιο του εξωτερικού, αλλά και ταινίες ανεξάρτητων Ελλήνων και ξένων παραγωγών.

»Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ επεκτείνει την επιχειρηματική του δραστηριότητα, επενδύοντας και στη μεγάλη οθόνη, παρουσιάζοντας την απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας και στο σινεμά.

»Ο Θοδωρής Κυριακού, Πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, δήλωσε: “Πρωταρχικός στόχος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ είναι να δημιουργούμε μοναδικές προτάσεις ψυχαγωγίας που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Υποδεχόμαστε με χαρά την VILLAGE στον Όμιλό μας, με σκοπό να προσφέρουμε ακόμα πιο συναρπαστικές εμπειρίες διασκέδασης για όλη την οικογένεια”».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συγχαρητήρια Νίκου Ανδρουλάκη στον Λάνθιμο: «Το Poor Things μας έκανε πλουσιότερους σε υπερηφάνεια για το ελληνικό δημιουργικό ταλέντο»

Τέσσερα όσκαρ για το «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ «το έκανε» με τη Νατάσα σε σκηνοθεσία του γιου της (βίντεο)

Πάρος: «Πρωταγωνίστρια» για μια ακόμα φορά στο Netflix

Ο σωσίας του Μητσοτάκη στο Dragons’ Den του ΑΝΤ1

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr