Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στον χρηματιστηριακό δείκτη αειφορίας Financial Times Stock Exchange4Good (FTSE4Good) Index Series.

Ο Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στον χρηματιστηριακό δείκτη αειφορίας Financial Times Stock Exchange4Good (FTSE4Good) Index Series.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΕΛΛΑΚΤΩΡ, Χρηματιστήριο,

Στον χρηματιστηριακό δείκτη αειφορίας «Financial Times Stock Exchange4Good (FTSE4Good) Index Series» συμπεριλήφθηκε, για πρώτη φορά, ο Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

Οι δείκτες του FTSE4Good δημιουργήθηκαν από την FTSE Russell και μετρούν την επίδοση των εταιρειών ως προς την εφαρμογή πρακτικών στους τομείς του Περιβάλλοντος, της Κοινωνίας και της Διακυβέρνησης (ESG).

Οι Δείκτες του FTSE4Good αξιοποιούνται από την χρηματοοικονομική και επενδυτική αγορά για την αξιολόγηση κοινωνικά υπεύθυνων επενδυτικών ευκαιριών και άλλων επιχειρηματικών προϊόντων.

Η αξιολόγηση του φορέα FTSE Russell βασίζεται στις επιδόσεις των εισηγμένων επιχειρήσεων σε θέματα Εταιρικής Διακυβέρνησης, Υγείας και Ασφάλειας, Καταπολέμησης της Διαφθοράς και Κλιματικής Αλλαγής.

Οι εταιρείες που συμπεριλαμβάνονται στον εν λόγω δείκτη του FTSE4Good απαντούν σε πολλαπλά Περιβαλλοντικά, Κοινωνικά και Εταιρικής Διακυβέρνησης κριτήρια και προϋποθέσεις.

Σχετικά με τον Όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Ο Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους υποδομών στην Ελλάδα κι ένας εκ των κορυφαίων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Με διεθνή παρουσία σε 17 χώρες  και διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο δραστηριοτήτων που εστιάζει στους τομείς της Κατασκευής, των Παραχωρήσεων, του Περιβάλλοντος, των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και την Ανάπτυξη – Διαχείριση Ακινήτων, θέτει τις βάσεις και χαράσσει το δρόμο προς ένα ασφαλές και βιώσιμο μέλλον.

Συνδυάζοντας τα 70 χρόνια ιστορίας, την εμπειρία – τεχνογνωσία των 7.246 εργαζομένων του και καινοτόμες πρακτικές, ο Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ επιχειρεί με περιβαλλοντική και κοινωνική ευθύνη, παρέχοντας υψηλής αρτιότητας έργα υποδομής, ενέργειας και περιβάλλοντος, προάγοντας την κυκλική οικονομία με καινοτόμες λύσεις διαχείρισης απορριμμάτων, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και την βελτίωση της ποιότητας ζωής και στοχεύοντας στη συνεχή δημιουργία προστιθέμενης αξίας για το σύνολο των μετόχων, των εργαζομένων, και της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.

Ο Όμιλος καταγράφει κύκλο εργασιών €915,5 εκ. (2021) ενώ κατατάσσεται μεταξύ των 100 μεγαλύτερων κατασκευαστικών ομίλων παγκοσμίως (Global Powers of Construction 2020, Deloitte, July 21).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανάπτυξη Νέας Μαρίνας Αλίμου: Εθελοντικός καθαρισμός παραλίας – Ενημέρωση για τη ρύπανση

ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε.: Υπεγράφησαν τρεις νέες συμβάσεις έργων – Περαιτέρω ενίσχυση της συμβολής της εταιρείας στην κυκλική οικονομία.

Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Συμφωνία για την μεταβίβαση του 25% της εταιρείας ANEMOS RES

Νέα CEO της REDS η Ιωάννα Δρέττα

Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ – Οικονομικά Αποτελέσματα 9μήνου 2023

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr