Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 51χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 51χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας άνδρας, 51 ετών, συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο 51χρονος φέρεται ως “πρωταγωνιστής” του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, έξω από κεντρικό μπαρ της πόλης.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από το τμήμα εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Όπως προέκυψε, ο φερόμενος ως δράστης διαπληκτίστηκε αρχικά με θαμώνες και εργαζόμενους του καταστήματος, όπου διασκέδαζε κι ο ίδιος.

Στη συνέχεια, έφυγε από το μαγαζί και επέστρεψε λίγο αργότερα, κρατώντας μία κυνηγητική καραμπίνα, με την οποία πυροβόλησε μία φορά εναντίον 30χρονου υπαλλήλου του καταστήματος, τραυματίζοντάς τον στην κοιλιά.

Η έρευνα των αστυνομικών οδήγησε στα ίχνη τού 51 ετών άνδρα και σε έφοδο που έγινε στο σπίτι και στον χώρο εργασίας του βρέθηκαν μία κυνηγητική καραμπίνα και εννέα φυσίγγια, για τα οποία δεν κατείχε την προβλεπόμενη άδεια, οπότε και συνελήφθη.

Εξάλλου, στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν δύο Αλβανοί σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για αιματηρή συμπλοκή μεταξύ ομοεθνών που έγινε τον Αύγουστο του 2012 στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για αδέλφια, ηλικίας 19 και 24 ετών αντίστοιχα, τα οποία κατηγορούνται ότι συμμετείχαν σε συμπλοκή μεταξύ περίπου 20 συμπατριωτών τους, επεισόδιο που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα, ένα εκ των οποίων έφερε πολλαπλά χτυπήματα από μαχαίρι στο θώρακα.

Οι δύο συλληφθέντες αντιμετωπίζουν, μεταξύ άλλων, τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και της βαριάς σωματικής βλάβης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών κατέληξε στα δικαστήρια λόγω τοξικής σχέσης

«Μπάχαλο» η Κλαμπ Μπριζ: «Ανταρσία» Όλσεν – Έφυγε από την Ελλάδα λίγο πριν τη ρεβάνς με ΠΑΟΚ

Μακάβριος καυγάς σε κηδεία: Ο αδελφός του νεκρού πέταξε στο κεφάλι της νύφης του μαρμάρινο σταυρό

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή γυναίκα που έπεσε στο Θερμαϊκό

Οικογενειακή τραγωδία στην Ηλιούπολη: Μητέρα και γιος νεκροί στο σπίτι τους με σφαίρα στο κεφάλι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr