ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μόνος του σε ειδικό κελί των φυλακών Δομοκού κρατείται από το μεσημέρι της Κυριακής ο Χριστόδουλος Ξηρός. Ο Ξηρός μεταφέρθηκε εκεί για λόγους ασφαλείας με πρωτοβουλία των υπευθύνων της φυλακής και τη συγκατάθεση του ιδίου.
Μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον βαρυποινίτη Βασίλη Βαρελά στο κυλικείο της φυλακής, ο Ξηρός φέρεται να προπηλακίστηκε εκ νέου, από τους συγκρατούμενούς του με συνέπεια να κριθεί αναγκαία η μεταφορά του σε ειδικό χώρο της φυλακής, έξω από τις δύο πτέρυγες τύπου Γ’. Αρχικά υπήρχε η σκέψη να μεταφερθεί σε χώρο που κρατούνται μέλη της 17Ν, ωστόσο αυτό δεν συνέβη καθώς έθεσε βέτο ο Βασίλης Τζωρτζάτος, σύμφωνα με την Καθημερινή.
Οι κρατούμενοι θεωρούν τον Ξηρό υπαίτιο για τη δημιουργία φυλακών τύπου Γ’ μετά την απόδρασή του από τον Κορυδαλλό τον Ιανουάριο του 2014. Αφορμή για την επίθεση που δέχτηκε ο Ξηρός ήταν τα υποτιμητικά σχόλια για τους ποινικούς σε συνέντευξή του στον ιστότοπο zougla.gr όπου είχε αρνηθεί τη σχέση του με ποινικούς κρατούμενους, μιλώντας για «άτομα τα οποία το μόνο που ξέρουν είναι να κλέβουν γριές για τις δικές τους τσέπες».























































