ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στη φυλακή ο Ελβετός τραπεζίτης που ξέπλενε εξοπλιστικά και Siemens

Στη φυλακή ο Ελβετός τραπεζίτης που ξέπλενε εξοπλιστικά και Siemens
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του στους ανακριτές διαφθοράς Νίκο Τσιρώνη και Βασιλική Μπράτη ο Ζαν Κλοντ Όσβαλντ.

Ο Ελβετός τραπεζίτης, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για κατηγορίες που αφορούν στο ξέπλυμα χρήματος, που φέρεται να προέρχεται από μίζες εξοπλιστικών προγραμμάτων, δεσμεύτηκε στους ανακριτές ότι εντός των επόμενων δέκα ημερών θα αναζητήσει και θα παραδώσει κατάλογο με τους πελάτες του.

Ο Ζαν Κλοντ Όσβαλντ πέταξε για άλλη μία φορά το «μπαλάκι» στον συνεργάτη του Φάνη Λυγινό, λέγοντας πως αυτό είχε μεγαλύτερη επαφή με τους πελάτες.

Ο ίδιος υποστήριξε πως δεν ενδιαφερόταν για τις πηγές των καταθέσεων, κρατώντας ουσιαστικό κλειστό το στόμα για τις μίζες στις οποίες φέρεται να εμπλέκεται.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Δεσμεύτηκαν τα περιουσιακά στοιχεία των κατηγορουμένων – Τι είπε η σύντροφος του Φιρινίδη

Δένδιας: Με τα αεροσκάφη KC-390 θα έχουμε δυνατότητα εναέριου ανεφοδιασμού (βίντεο)

Νίκος Δένδιας: Μέχρι το 2030 θα έχει ολοκληρωθεί ένας σύγχρονος αήττητος στρατός

Δένδιας: Με τον «Νέαρχο» το ΠΝ αποκτά και μια δεύτερη πλατφόρμα κορυφής – Έχουν γίνει «τεράστια βήματα στην ιερή υπόθεση της άμυνας της πατρίδας μας»

Το Ισραήλ αντιμέτωπο με νέα πρόκληση στη Μεσόγειο καθώς η Λιβύη ενέκρινε το ανυπόστατο μνημόνιο με την Τουρκία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr