Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προκαλεί ΣΟΚ! Αθλήτρια περιγράφει πώς τη βίασε ο προπονητής της!

Προκαλεί ΣΟΚ! Αθλήτρια περιγράφει πώς τη βίασε ο προπονητής της!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Ιεράπετρα, Κρήτη, Στίβος,

Στο “σκαμνί” κάθεται ένας 54χρονος καθηγητής φυσικής αγωγής που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης μαθήτριας. Ο προπονητής στίβου από την Ιεράπετρα που δικάζεται εξ αναβολής κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου και συγκεκριμένα μιας 13χρονης -τότε- αθλήτριάς του με τον εφιάλτη που βίωσε η τελευταία να συνεχίζεται για περίπου 4 χρόνια.

Όταν η υπόθεση αποκαλύφθηκε και ο καθηγητής πέρασε από το Πειθαρχικό Συμβούλιο, η κοπέλα έσπευσε να τον υποστηρίξει λέγοντας πως ό,τι έγινε, έγινε με τη συναίνεσή της.

Δεν υπήρξαν κυρώσεις για τον καθηγητή, ενώ εκδόθηκε απαλλακτικό βούλευμα για τις κατηγορίες σε σχέση με την ηλικία 14-17 ετών, ωστόσο η κατηγορία για το 13ο και 14ο έτος ισχύει και βαρύνει τον εκπαιδευτικό.

Η κατάθεση … ψυχής

Στη δίκη, σήμερα, κατέθεσε η βασική μάρτυρας, η κοπέλα, η οποία σήμερα έχει προχωρήσει τη ζωή της και έχει κάνει τη δική της οικογένεια. Η κατάθεση της 28χρονης κυριολεκτικά συγκλόνισε το δικαστήριο. Σε πολλά σημεία κατά τη διάρκεια της κατάθεση της η κοπέλα που περιέγραψε με λεπτομέρειες τον εφιάλτη που βίωσε στα χέρια του προπονή της κόμπιασε, βούρκωσε και ξέσπασε σε λυγμούς κάνοντας το ακροατήρο να λυγίσει …

Η κοπέλα περιέγραψε τον πρώην προπονητή της ως ένα πολύ σκληρό άνθρωπο, ο οποίος είχε βάλει μέσα στην ομάδα το πνεύμα του ανταγωνισμού. Ο άνδρας είχε επιλέξει εκείνη μαζί με άλλα 15 άτομα, τα οποία προπονούσε, ως προπονητής στίβου, ενώ παράλληλα επιδίωκε και τη σκληραγώγησή του, ίσως σε ακραίο βαθμό, επαναλαμβάνοντάς τους ως μότο το “Ο θάνατός σου, η ζωή μου”!

Ο προπονητής, σύμφωνα με όσα κατέθεσε η κοπέλα, επαναλάμβανε ότι στο γκρουπ του δεν έχουν θέση οι λιγόψυχοι, ενώ παρενέβαινε και στην προσωπική ζωή τους, απαγορεύοντάς τους να κάνουν πράγματα που τους άρεσαν. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της κοπέλας, η οποία με τη συγκατάθεση των γονιών της είχε βάλει σκουλαρίκι στη μύτη, κάτι το οποίο δεν ενέκρινε ο προπονητής.

“Θέλω να σας αποκαλύψω ένα άλλο κομμάτι του αθλητισμού που δε φαίνεται. Δεν ήρθα εδώ για μένα, αλλά για όλα τα παιδιά, που πρέπει να μάθουν και να προστατευθούν.

Γιατί παρόμοιες καταστάσεις ζει πολύς κόσμος και δε τον γνωρίζουν οι υπόλοιποι” – είπε η κοπέλα ενώπιον του Δικαστηρίου σημειώνοντας απεθυνόμενη στην έδρα “και πρέπει να προσέξετε λίγο περισσότερο αύριο που θα πάτε το παιδί σας στο στάδιο το γυμναστήριο το κολυμβητήριο…”

Η ίδια ανέφερε ότι η αγάπη της για τον αθλητισμο την κατέστρεψε, οτι είχε όνειρα και πλέον η οντότητα του κατηγορούμενου προπονητί δεν την αγγίζει … “Δεν έχει καλλιέργεια, δεν έχει ψυχή, δεν έχει αισθήματα. Μπορεί να πείθει ότι είναι άνθρωπος, έπεισε και την οικογένεια μου και άλλους ανθρώπους αλλά δεν είναι άνθρωπος…”

Όπως είπε ότι αυτό που συνέβη σε εκείνη είναι “όπως παίρνεις ένα παιδάκι και του μαθαίνεις να πως να περπατήσει.. Ετσι και εκείνος πήρε και μένα και μου έλεγε ότι πρέπει να είναι και τιμή μου … Σιχάθηκα τον εαυτό μου μετά από αυτό και ακόμα τον σιχαίνομαι”

Η 28χρονη είπε ότι αν είχαν κανονική σχέση θα έλεγε ότι είναι επιλογή της και θα προχωρούσε παρακάτω όμως δεν ήταν έτσι. Είπε ότι αυτός ο άνθρωπος έχει διαστροφικό χαρακτήρα, “ο πρώτος άνθρωπος που με άγγιξε ήταν ένας παιδεραστής και ένας ανώμαλος” τόνιζε.

Οταν έμαθε για την υπόθεση Σειραγάκη και για την περίπτωση του καθηγητή που αυτοκτόνησε ανέφερε “ένοιωσα τύψεις, έκατσα σε ένα δέντρο και έκλαιγα γιατί όταν έπρεπε να μιλήσω σιώπησα”.

“Ο πνευματικός μου μου λέει ότι πρέπει να τον συγχωρέσω, δεν ξέρω αν μπορώ, μακάρι να με βοηθησει ο θεός να το κάνω … Δεν παίζω θέατρο αλλά κάποιοι άνθρωποι είναι λίγο πιο ευαίσθητοι από τους άλλους…”

Η 28χρονη είπε ακόμα ότι έχει κανει απόπειρα αυτοκτονιας, έχει πάει σε ψυχολόγους αλλά κανείς δε γίνεται καλά αν δεν το θέλει. “Εμένα ξέρετε τι με έκανε καλά; η προτροπή του συζύγου μου να σπουδάσω .. έγινα γυμνάστρια και διδάσκω στο ίδιο σχολείο και στο ίδιο στάδιο που έζησα τα χειρότερα …”

Στο πλαίσιο της κατάθεσης της, είπε ακόμα ότι το 2001 που άρχισε να ασχολείται με το στίβο την επέλεξε να τη βάλει στο προπονητικό του team ήταν πολύ σκληροτράχηλος το μότο του ήταν “ο θάνατος σου η ζωή μου”.

Ο ίδιος -όπως είπε η κοπέλα- ηθελε να έχουν ανταγωνιστική σχέση οι αθλητές του και καμία σχέση με τους αλλους αθλητές. Για μεγάλο διάστημα δεν ασχολιόταν μαζί της, ωστόσο κάποια στιγμή άρχισε να της δείχνει ενδιαφέρον και ήθελε να έχει τον απόλυτο έλεγχο τς ζωής της.

Όπως ανέφερε, η πρώτη φορά που έγινε ο βιασμός, την είχε υποχρεώσει να πάει μεσημέρι στο στάδιο και ενώ ήταν στα αποδυτήρια και σκουπιζόταν ενώ ήταν γυμνή μπήκε μέσα και κλείδωσε την πόρτα και τη βίασε παρά φύσην.

Όπως είπε η ίδια πάγωσε “δεν έχω νιώσει χειρότερο πόνο στη ζωή μου… Μου ρίζωσε μέσα μου την ενοχή και ακόμα και τώρα που μεγάλωσα δε φεύγει… Ήταν η καταστροφή μου νοιώθω βρώμικη μια ζωή τον φοβόμουν, μου προκαλούσε τον τρόμο και την απειλή…”

Όπως είπε μετά το περιστατικό την απείλησε ότι άν μιλήσει θα τη βγάλει τρελή. Της είπε ότι αυτόν τον ηξερε όλη Ελλάδα ενώ αυτή δεν την ήξερε κανείς και όπως τόνισε πάτησε στο γεγονός ότι λάτρευε τον αθλητισμό και της είπε ακόμη ότι άν το μάθουν οι δικοί της θα ντρέπονται για εκείνη και θα τη διώξουν από το σπίτι …

Η ίδια ανέφερε ότι ήθελε να σταματήσει τον αθλητισμό αλλά την έπεισε να μην το κάνει. Της είπε ότι αυτό είναι φυσιολογικό να συμβαίνει μεταξύ προπονητών αθλητριών είναι μια μέθοδος ντόπινγκ που φέρνει κοντά προπονητή και αθλητή και ταυτόχρονα αυξάνει τις ορμόνες του και γίνεται καλύτερος αθλητής.

Συνεχισε να προπονείται μαζί του και μετά απο 2,5 μηνες από το περιστατικό ο ίδιος την ξαναπλησίασε. Της έκανε μασάζ στο στάδιο και εκεί όπως είπε “Το αθώο κορίτσι εσβησε… σε ενα δωμάτιο 1χ1 μου εκλεψε την αθωότητα μου”.

Τέλος σημείωσε ότι τις προηγούμενες μέρες δεχόταν απειλές να μην έρθει στο δικαστήριο αλλά δεν έκανε πίσω και αναφέρθηκε ότι σε παρελθόντα χρόνο το 2005 ειχαν κάνει καταγγελία οι γονείς της στη β βάθμια εκπαίδευση και δεχόταν αφόρητες πιέσεις να αποσύρει την καταγγελία. Εν τέλει αποφάσισε να τον καταγγείλει με τον συζυγό της όταν διαπίστωσε και τη χρυσαυγίτικη προπαγάνδα οπως ανέφερε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

24χρονος Αλβανός στην Πέλλα καταδικάστηκε για βιασμό ανηλίκου

Φωνή της Αμερικής: 400% αύξηση των παράτυπων μεταναστών που φτάνουν στην Ελλάδα

Τραγωδία στον Άγιο Νικόλαο: Νεκρός 33χρονος από φωτοβολίδα – Το δράμα της οικογένειας

Ποινική δίωξη για την κακοποίηση και τη θανάτωση του χάσκι της Αράχωβας Όλιβερ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr