ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φυλακές Κέρκυρας: Βαρυποινίτες έσκαψαν τούνελ για να αποδράσουν

Φυλακές Κέρκυρας: Βαρυποινίτες έσκαψαν τούνελ για να αποδράσουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την απόδραση 21 βαρυποινιτών από τις φυλακές Κέρκυρας απέτρεψαν οι αστυνομικές αρχές, που ανακάλυψαν το τούνελ που έσκαβαν λίγο πριν το τελειώσουν.

Όπως αναφέρει το corfutv, γύρω στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου, ένας πολίτης έβγαλε τον σκύλο του βόλτα στο δασάκι που βρίσκεται δίπλα στις φυλακές. Όμως ο σκύλος είχε περίεργη συμπεριφορά, καθώς πήγαινε σε ένα συγκεκριμένο σημείο και στεκόταν εκεί χωρίς να φεύγει.

Ο πολίτης παραξενεύτηκε και πήγε να δει τι συμβαίνει. Τότε λοιπόν είδε δίπλα από τον δρόμο, ένα μεγάλο τούνελ και άκουσε θορύβους, σαν κάποιος να σκάβει.

Αμέσως ειδοποίησε το φρουραρχείο των φυλακών και την αστυνομική διεύθυνση Κέρκυρας. Μόλις έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί συνειδητοποίησαν ότι οι 21 βαρυποινίτες που κρατούνται στην Ακτίνα Ζ έσκαβαν μέρα και νύχτα τούνελ για να αποδράσουν.

Μέσα στο τούνελ βρήκαν μέχρι τάπερ και ανεμιστήρες, ενώ υπολογίζεται ότι η απόσταση για την… ελευθερία ήταν περίπου 30 – 40 μέτρα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πώς δρούσε το κύκλωμα που παρίστανε τους «υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ» – Σχεδόν 3,5 εκατομμύρια ευρώ η λεία τους

Κρήτη: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον 54χρονο για τη δολοφονία του 21χρονου – Φόβοι για βεντέτα

Παλαιό Φάληρο: Σχολικό με μαθητές ανατράπηκε μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ

Απολογία 89χρονου «πιστολέρο»: «Ήθελα να κάνω ντόρο, αν ήθελα να σκοτώσω θα το είχα κάνει»

Καλαμάτα: Νεκρός άνδρας με μια σφαίρα στο κεφάλι εντοπίστηκε σε στάβλο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr