ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε κυρώσεις στην Τουρκία αν ψηφιστεί νομοσχέδιο που καταπατά τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390
Κομισιόν σε Φαραντούρη: «Φρένο» στην τελωνειακή ένωση ΕΕ-Τουρκίας χωρίς καλή γειτονία
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τις μοναχές προσποιούνταν δύο γυναίκες, 57 και 43 ετών, οι οποίες συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τετάρτης, στην Κομοτηνή και σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.
Ειδικότερα, οι δράστριες προσποιούμενες τις μοναχές, φορώντας μαύρα ρούχα, εξαπάτησαν μια 46χρονη, στην Κομοτηνή, πουλώντας της, έναντι του χρηματικού ποσού των 10 ευρώ, μια ξύλινη εκκλησιαστική εικόνα και ένα μενταγιόν με απεικόνιση αγίου.
Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί ενήργησαν σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό και τη σύλληψη των δράστιδων.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 154 εκκλησιαστικές εικόνες, 30 σταυροί, ένα κομποσκοίνι και το χρηματικό ποσό των 425 ευρώ.
Κατασχέθηκαν επίσης μια ξύλινη εκκλησιαστική εικόνα και ένα μενταγιόν, τα οποία πούλησαν οι δράστιδες στην 46χρονη, ενώ αποδόθηκε σε αυτήν μέρος από το παραπάνω χρηματικό ποσό.
Σημειώνεται ότι η 57χρονη έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για απάτες με την ίδια μεθοδολογία.
Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.























































