ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άννυ Μπορίσοβα, Βίντεο, Βουλγαρία, Δολοφονίες, Παιδοκτόνος, Σάββας (Στάνισλαβ) Μπαργκαρντζίεφ, Φυλακές, Φυλακές Κέρκυρας,


















































Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τους τελευταίους 7 μήνες ο πατέρας της μικρής Άννυ βρίσκεται στην απομόνωση των φυλακών της Κέρκυρας. Χωρίς να έχει καμία επαφή με τους άλλους κρατούμενους γιατί οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι κρίνουν πως υπάρχει κίνδυνος και για τη ζωή του ακόμα.
Μίλησε στην εκπομπή Tatiana Live και δίνει τη δική του εκδοχή για την υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο. Εκείνος, εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι δεν σκότωσε το παιδί και ότι ξύπνησε και βρήκε την κόρη του νεκρή και μάλιστα περίμενε πολλές ώρες μέχρι να βεβαιωθεί ότι είχε πεθάνει.
Στη συνέχεια προέβη στον φρικαλέο τρόπο εξαφάνισης του άψυχου κορμιού της. Μιλώντας στην εκπομπή και την δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού δίνει μια νεά διάσταση αφού μέχρι πρότεινος υποστήριζε ότι το διέπραξε μόνος του, ενώ τώρα λέει πως ήταν παρών και ο φίλος του ο Νικολάι για τον οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.
“Ο φίλος μου με συμβούλευσε να εξαφανίσω τη νεκρή κόρη μου”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας της μικρής Άννυ. “Ούτε εγώ δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι έκανα, μακάρι να μπορούσ αν αγυρίσω το χρόνο πίσω”, τονίζει.
Δείτε το βίντεο:























































