ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άννυ Μπορίσοβα, Βίντεο, Βουλγαρία, Δολοφονίες, Παιδοκτόνος, Σάββας (Στάνισλαβ) Μπαργκαρντζίεφ, Φυλακές, Φυλακές Κέρκυρας,


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Υεμένη: Πολεμικό «θησαυροφυλάκιο» $900 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έχτισαν οι Χούτι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τους τελευταίους 7 μήνες ο πατέρας της μικρής Άννυ βρίσκεται στην απομόνωση των φυλακών της Κέρκυρας. Χωρίς να έχει καμία επαφή με τους άλλους κρατούμενους γιατί οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι κρίνουν πως υπάρχει κίνδυνος και για τη ζωή του ακόμα.
Μίλησε στην εκπομπή Tatiana Live και δίνει τη δική του εκδοχή για την υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο. Εκείνος, εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι δεν σκότωσε το παιδί και ότι ξύπνησε και βρήκε την κόρη του νεκρή και μάλιστα περίμενε πολλές ώρες μέχρι να βεβαιωθεί ότι είχε πεθάνει.
Στη συνέχεια προέβη στον φρικαλέο τρόπο εξαφάνισης του άψυχου κορμιού της. Μιλώντας στην εκπομπή και την δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού δίνει μια νεά διάσταση αφού μέχρι πρότεινος υποστήριζε ότι το διέπραξε μόνος του, ενώ τώρα λέει πως ήταν παρών και ο φίλος του ο Νικολάι για τον οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.
“Ο φίλος μου με συμβούλευσε να εξαφανίσω τη νεκρή κόρη μου”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας της μικρής Άννυ. “Ούτε εγώ δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι έκανα, μακάρι να μπορούσ αν αγυρίσω το χρόνο πίσω”, τονίζει.
Δείτε το βίντεο:























































