Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γλυφάδα: Του «έφαγε» 197.000 ευρώ!

Γλυφάδα: Του «έφαγε» 197.000 ευρώ!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γλυφάδα, Πλαστογραφία,

Συνελήφθη στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 41χρονος για απάτες και πλαστογραφίες κατ’ επάγγελμα και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. Συγκατηγορούμενοι, για την ίδια υπόθεση, είναι και έξι επιπλέον συνεργοί του.

Ειδικότερα, μετά από καταγγελία ημεδαπού για εξαπάτησή του από τον συλληφθέντα, το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων διερεύνησε την υπόθεση και διαπίστωσε ότι ο 41χρονος κατά το χρονικό διάστημα από τον Αύγουστο του 2015  μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2016, με παράσταση ψευδών γεγονότων και διάφορα προσχήματα, είχε αποσπάσει από τον καταγγέλλοντα, συνολικά το χρηματικό ποσό των -197.000- ευρώ.

Συγκεκριμένα ο δράστης ισχυριζόμενος ψευδώς ότι είναι μέτοχος διαφόρων εταιρειών, όπως εταιρείας που θα εξαγόραζε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στην Αττική, υπεράκτιας εταιρείας με έδρα τον Παναμά, καθώς και της συνεργασίας του σε δημοπρασίες διαφόρων κατασχεθέντων (οχημάτων, πλοίων κλπ), τον έπεισε να «επενδύσει» στις παραπάνω εταιρείες και να καταβάλει χρήματα για την αγορά κατασχεθέντων μέσω δημοπρασιών σε «συμφέρουσες» τιμές. Για το σκοπό αυτό μάλιστα του επεδείκνυε διάφορα πλαστά έγγραφα και πιστοποιητικά.

Ο παθών κατέβαλε τμηματικά, είτε μετρητά είτε μέσω μεταφοράς χρημάτων, διάφορα χρηματικά ποσά στον ίδιο ή στους συνεργούς του, τους οποίους παρουσίαζε ως συνεργάτες του.

Στις 22-3-2016 ο 41χρονος συλληφθείς επικοινώνησε εκ νέου με τον καταγγέλλοντα και του ζήτησε το χρηματικό ποσό των 6.000 ευρώ, με πρόσχημα την συνέχιση των επενδύσεων.

Σε συνάντηση που προγραμματίσθηκε την επομένη, σε καφετέρια της Γλυφάδας, ο παθών παρέδωσε στον 41χρονο το ποσό σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Μετά τη συναλλαγή, ο ανωτέρω συνελήφθη, έχοντας στην κατοχή του το χρηματικό ποσό.

Όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για πλαστογραφία με χρήση και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, με ποινή φυλάκισης δέκα (10) μηνών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

 

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γλυφάδα: Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο διαμέρισμα του 29χρονου που αυτοκτόνησε μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Γλυφάδα: Χτύπησε τη γυναίκα του, τον καταδίωξε η αστυνομία και αυτοκτόνησε

Μακελειό στη Γλυφάδα: Πού βρήκε την καραμπίνα ο 76χρονος – Οι αντικρουόμενες καταθέσεις για τη σχέση του με την Καρνέση

Μακελειό στη Γλυφάδα: «Υπήρχε μίσος προς τις αδερφές Καρνέση, ίσως κάποιος να τον “φόρτιζε”»

Μακελειό στη Γλυφάδα: Ο 76χρονος ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει – Πώς έφτασε στο αιματοκύλισμα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr