ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Λύθηκε το μυστήριο με την οσμή που «έπνιξε» την Αθήνα
Ιρανικά κρατικά όργανα δημοσιεύουν λίστα θανάτου με στόχο Δυτικούς Ηγέτες μετά τον θάνατο του Ανώτατου Ηγέτη
ΑΠΕΙΛΗ! Οι λαγοκέφαλοι «κατακτούν» τις ελληνικές θάλασσες - Επιτίθενται λουόμενους, μετατρέπουν τις θάλασσες σε υγρές ερήμους
Χανιά: Συνελήφθη ακόρεστος 34χρονος αλλοδαπός που πρόσφερε σε δύο ανήλικους χρήματα για να «πάνε» μαζί του - Την έπεσε και
Πτώση 30% στην κατανάλωση ποτών - Αιτίες; Αλκοτέστ και φτώχεια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας Έλληνας 57 ετών κι ένας Αλβανός 39, έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς την Κυριακή, μεταφέροντας μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Αρχικά, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών και ύστερα από συντονισμένες ενέργειες, πραγματοποιήθηκε αστυνομικός έλεγχος σε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο που επέβαινε ο 57χρονος στο Πολύκαστρο Κιλκίς, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκαεννέα συσκευασίες που περιείχαν συνολικά (20.441,3) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα κινητό τηλέφωνο.
Ο 57χρονος είχε προμηθευτεί την ποσότητα κάνναβης σε δύο τσάντες λίγη ώρα πριν, στους Ευζώνους Κιλκίς, από άγνωστο άτομο που αναζητείται, την οποία, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, θα μετέφερε και θα παρέδιδε κατόπιν αγοραπωλησίας στον 39χρονο, στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Στη συνέχεια, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση και εντοπίστηκε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 39χρονος. Σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.
Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.























































