Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρόδος: Οδηγός επιτέθηκε με τσεκούρι σε μαθητές!

Ρόδος: Οδηγός επιτέθηκε με τσεκούρι σε μαθητές!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μαθητές, Ρόδος, Τσεκούρι,

Τι άλλο θα γίνει σε αυτήν τη χώρα; Οδηγός επιτέθηκε με τσεκούρι το μεσημέρι της Πέμπτης σε παρέα πέντε μαθητών στην περιοχή Σαν Φραγκίσκο της Ρόδου.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην τοπική εφημερίδα «δημοκρατική», ο πατέρας ενός από τα παιδιά, οι μαθητές γύρω στη 13:00 το μεσημέρι της Πέμπτης επιχείρησαν να διασχίσουν το δρόμο στην περιοχή του Σαν Φραγκίσκο, όταν ο οδηγός ενός κόκκινου οχήματος, τους κόρναρε θεωρώντας πως δεν ήταν προσεκτικοί και πως εκείνος είχε προτεραιότητα.

Τα παιδιά, όπως κατήγγειλε ο γονέας στην «δ», του έκαναν παρατήρηση και τότε εκείνος ακινητοποίησε το όχημα του, κατέβηκε έχοντας μαζί του ένα τσεκούρι και άρχισε να κυνηγάει τους μαθητές απειλώντας τους.

Τα παιδιά, έντρομα στην θέα του οδηγού με το τσεκούρι να τα καταδιώκει, το έβαλαν στα πόδια με αποτέλεσμα το ένα, να πέσει και να τραυματιστεί στο πόδι.

Αφού κατάφεραν να ξεφύγουν από τον οδηγό, ειδοποίησαν αμέσως τους γονείς τους και στη συνέχεια το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Ασφάλεια, προκειμένου να εντοπιστεί, και να κινηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

«Αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος, μπορεί να σκοτώσει κόσμο. Κανείς δεν ξέρει τι θα είχε συμβεί αν προλάβαινε τα παιδιά μας», δήλωσε στην «δ» ο πατέρας του παιδιού.

Οι γονείς των μαθητών, ζητούν από τους αυτόπτες μάρτυρες που ήταν μπροστά στο περιστατικό να καταθέσουν στην Ασφάλεια ό,τι γνωρίζουν προκειμένου να εντοπιστεί ο οδηγός του οχήματος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κερατσίνι: Άγρια συμπλοκή μεταξύ μαθητών και πέντε συλλήψεις

ΗΠΑ: Δυο χρόνια φυλακή και πρόστιμο σε 25χρονη καθηγήτρια που έκανε σεξ με έφηβο μαθητή της

Απίστευτη τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρή 24χρονη συνοδηγός σε ΙΧ που συγκρούστηκε με γάιδαρο

Νίκος Δένδιας: Πιστεύουμε στους πολίτες-οπλίτες – «Από τα αρχαία χρόνια την πόλη-κράτος την υπεράσπιζαν οι πολίτες της» – Πιστεύουμε στον ένοπλο πολίτη

Νίκος Δένδιας: «Η Ελλάδα δεν έχει καμία πρόθεση να καταστεί χώρα περιορισμένης κυριαρχίας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr