Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βασάνισαν μέχρι θανάτου τον ιδιοκτήτη του ψιλικατζίδικου για τα τσιγάρα

Βασάνισαν μέχρι θανάτου τον ιδιοκτήτη του ψιλικατζίδικου για τα τσιγάρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για τα τσιγάρα, ενδεχομένως λαθραία, σκότωσαν οι άγνωστοι δράστες τον αλλοδαπό ιδιοκτήτη ψιλικών στον Άγιο Παντελεήμονα.

Από την μέχρι τώρα έρευνα δεν προέκυψε να πήραν χρήματα από το κατάστημα αλλά ούτε και από τις τσέπες του δολοφονημένου.

Η ταμειακή μηχανή δεν ήταν παραβιασμένη ούτε καν είχε ίχνη που να δείχνουν ότι οι δράστες προσπάθησαν να την ανοίξουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Αντιθέτως λείπουν οι κούτες με τα τσιγάρα από τα ράφια του ψιλικατζίδικου.

Οι δολοφόνοι ανέβασαν στο πατάρι το θύμα τους και αφού το ξυλοκόπησαν άγρια του έδεσαν χέρια και πόδια, ενώ οι Αρχές υποψιάζονται ότι τον βασάνισαν μέχρι θανάτου καθώς βρέθηκαν και μαχαιριές στα χέρια του.

Πάντως οι Αρχές εκτιμούν ότι θα βρεθούν οι δράστες και δεν αποκλείουν να είχαν πάει ξανά στο κατάστημα του θύματος.

Ο 48χρονος από το Μπαγκλαντές βρέθηκε νεκρός από τους αστυνομικούς το πρωί της Πέμπτης. Άγνωστος τηλεφώνησε με απόκρυψη στην Άμεση Δράση το πρωί και ενημέρωσε για την ύπαρξη του πτώματος στο συγκεκριμένο σημείο, χωρίς να δώσει τα στοιχεία της ταυτότητάς του. Η κλήση κράτησε λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια ο καλών έκλεισε απότομα το τηλέφωνο.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και βρήκαν το πτώμα μέσα στο πατάρι. Ο 48χρονος ήταν θανάσιμα τραυματισμένος, δεμένος χειροπόδαρα με ένα καλώδιο. Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο ο ιατροδικαστής εντόπισε πολλά χτυπήματα σε όλα του το σώμα, μία μαχαιριά στο χέρι και ένα θανάσιμο χτύπημα στο κεφάλι. Λίγη ώρα αργότερα η αναγνώριση του πτώματος έγινε από τον αδερφό του θύματος. Την έρευνα ανέλαβε η Ασφάλεια Αττικής και συγκεκριμένα το Τμήμα Εξιχνίασης Ανθρωποκτονιών.

Εξετάζεται πολύ σοβαρά μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία νωρίς το πρωί της Πέμπτης εισέβαλαν στο ψιλικατζίδικο τρία άτομα. Ερευνάται το κατά πόσο ένας από τους τρεις άνδρες είναι αυτός που τηλεφώνησε στην Αστυνομία. Οι αστυνομικοί αναζητούν υλικό από τις γύρω κάμερες ασφαλείας για να εντοπίσουν τα πρόσωπα των τριών υπόπτων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

Η προβλήτα στη Γάζα μπορεί να γίνει ένα διεθνές προσφυγικό κουτί της Πανδώρας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr