ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αίγινα, Αλέκος Φλαμπουράρης, Γιώργος Σταθάκης, Ελληνική Κυβέρνηση, Όλγα Γεροβασίλη,


















































Η Τουρκία σχεδιάζει σενάρια πολέμου εν μέσω των διευρυνόμενων αμυντικών δεσμών Ισραήλ-Ελλάδας, αποκαλύπτει επίσημη επιστολή
Φτωχικό το «καλάθι» Μητσοτάκη στη ΔΕΘ - Ψίχουλα για σήμερα, ανέξοδα «θα» σε βάθος... τετραετίας
Τι πέτυχε -και πού απέτυχε- το ρίσκο της Μοσάντ με τον Αχμαντινετζάντ
Αυτοί είναι οι δύο πιλότοι του Phantom που συνετρίβη στην Τανάγρα
Τανάγρα: Βίντεο από την πτώση του μαχητικού αεροσκάφους - Νεκροί οι δύο πιλότοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την οργισμένη αντίδραση της κυβέρνησης προκάλεσαν τα ανώνυμα δημοσιεύματα, τα οποία ενέπλεξαν υπουργούς της κυβέρνησης στην τραγωδία της Αίγινας ως δήθεν συνεπιβάτες του 78χρονου οδηγού του μοιραίου ταχυπλόου.
Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη τόνισε ότι ήδη ζητήθηκε η συνδρομή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τον εντοπισμό των συκοφαντών.
Σε ανακοίνωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος τονίζει :
Κακοήθεις ούτως ή άλλως. Απελπισμένοι γιατί κάθε σχέδιο αποδόμησης της κυβέρνησης ναυαγεί εξακολουθητικά. «Ανακάλυψαν» σήμερα στους επιβαίνοντες στο φονικό ταχύπλοο και στην παρέα του κατηγορούμενου, τους υπουργούς Αλέκο Φλαμπουράρη, Γιώργο Σταθάκη και Θοδωρή Δρίτσα.
Αφού το δυστύχημα έγινε στην Αίγινα και δύο εκ των τριών υπουργών έχουν σπίτι στην Αίγινα, άρα αυτοί προκάλεσαν το δυστύχημα. Η τραγωδία όμως δεν αφήνει περιθώρια ανοχής σε ψεύδη. Για τους συκοφάντες αυτή τη φορά ζητήθηκε από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ο άμεσος εντοπισμός τους, προκειμένου να υποστούν τις συνέπειες.























































