ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έκαναν το σπίτι τους… βαπόρι από την Περσία

Έκαναν το σπίτι τους… βαπόρι από την Περσία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε ένα μικρό εργοστάσιο καλλιέργειας ινδικής κάνναβης είχε μετατρέψει το σπίτι του στην Κέρκυρα ένα ζευγάρι αλλοδαπών.

Οι δύο αλλοδαποί, μια 59χρονη υπήκοος Μεγάλης Βρετανίας, η οποία συνελήφθη και ο 59χρονος Ιταλός συγκατηγορούμενός της, ο οποίος αναζητείται, είχαν δημιουργήσει εντός του σπιτιού τους ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο εγκαθιστώντας εργαστήριο καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης.

Αναλυτικότερα, μετά επιχείρηση της Αστυνομίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 14 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 50 εκατοστά έως 1,20 μέτρα, 1.065 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, εξοπλισμός εργαστηρίου (λαμπτήρες, ανακλαστήρες, μετασχηματιστές, ανεμιστήρες κ.α) για την υδροπονική καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ.

Η 59χρονη, με τη σε βάρος της δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 59χρονου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Πώς ξεσκεπάστηκε η απάτη μετά από καταγγελία

Σέρρες: Σύλληψη 36χρονου για τον θάνατο του πατέρα του

Συναγερμός στη Σύρο για απειλή για βόμβα στο ισραηλινό κρουαζιερόπλοιο «Crown Iris» – Εμπλοκή της Σιν Μπετ

Διπλή δολοφονία στις Λιβανάτες: 45χρονος σκότωσε τα δύο ανίψια του 23 και 26 ετών

Ίλιον: Συνελήφθη 18χρονος που μαχαίρωσε τον 61χρονο πατέρα του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr