ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Κόμμα Καρυστιανού: Βαριές καταγγελίες από 22 πρώην στελέχη της Ελπίδας για τη Δημοκρατία
Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται...»
ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στη Βόρεια Καρολίνα - Αναφορές για πολλούς νεκρούς
Η Ρωσία έπληξε τρία ακόμη εμπορικά πλοία στη Μαύρη Θάλασσα (Βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας 42χρονος εφοπλιστής συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο κτίριο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, όπου παρουσιάστηκε μόνος του.
Σε βάρος του εφοπλιστή εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των κυπριακών Αρχών για ενεργό δωροδοκία, δωροληψία, κατάχρηση εξουσίας, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και άλλα αδικήματα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.
Ειδικότερα, το πρώην στέλεχος της τέως Λαϊκής Τράπεζας κατηγορείται, μεταξύ άλλων, ότι εμπλέκεται στην υπόθεση με το ένα εκατομμύριο ευρώ που δόθηκε στον Χριστόδουλο Χριστοδούλου.























































