Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ληστής τράπεζας συνελήφθη με 306.000 ευρώ πάνω του

Ληστής τράπεζας συνελήφθη με 306.000 ευρώ πάνω του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ληστής τράπεζας στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας συνελήφθη με τη λεία του, ύψους 306.275 ευρώ, αμέσως μόλις βγήκε από το υποκατάστημα.

Ο δράστης, ηλικίας 34 ετών, μπήκε στην τράπεζα φορώντας μάσκα, σκούφο και γυαλιά ηλίου και με την απειλή πιστολιού ακινητοποίησε έξι γυναίκες υπαλλήλους και μία πελάτισσα που ήταν εκεί. Στη συνέχεια τις κλείδωσε σε υπόγειο χώρο της τράπεζας και πήρε τα χρήματα από το χρηματοκιβώτιο, τα ταμεία και το ΑΤΜ.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι τον συνέλαβαν τη στιγμή που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε μοτοσικλέτα για να φύγει.

Στο σακίδιό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: πολεμικό τουφέκι μαζί με αορτήρα και γεμιστήρα που περιείχε 30 φυσίγγια, πιστόλι κρότου – λάμψης μαζί με γεμιστήρα, τα χρήματα, απομίμηση χειροβομβίδας, αλεξίσφαιρο γιλέκο και διάφορα είδη ρουχισμού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ηράκλειο: Συνελήφθη ζευγάρι για κακοποίηση των 8 παιδιών του – Η καταγγελία έγινε από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σέρρες: Κλούβα των ΜΑΤ παραλίγο να εμβολίσει αγρότες στον κόμβο Πετριτσίου (βίντεο)

Κινητοποιήσεις αγροτών: Κλειστή η Αθηνών-Θεσσαλονίκης στη Νίκαια – Τραυματισμοί και συλλήψεις

AlcoSelfTest®: Στη Θεσσαλονίκη δράση του πρώτου self-test ανίχνευσης αλκοόλ

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: Ξεσπάει ο πατέρας της μετά την δικαστική απόφαση για τους αστυνομικούς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr