Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας που τραυμάτισε θανάσιμα το 6 μηνών μωρό του

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας που τραυμάτισε θανάσιμα το 6 μηνών μωρό του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα η απολογία του 52χρονου πατέρα, ενώπιον των Ανακριτικών Αρχών, για το θάνατο του 6 μηνών βρέφους που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ο πατέρας που αντιμετώπιζε τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας και της θανατηφόρας σωματικής βλάβης, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά και τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα.

20.000 ευρώ χρηματική εγγύηση και εμφάνιση δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα

Υποχρεώνεται να καταβάλλει το ποσό των 20.000 ευρώ χρηματική εγγύηση ενώ μεταξύ άλλων, θα πρέπει να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής ενώ του απαγορεύθηκε και η έξοδος από τη χώρα.

Η απολογία του 52χρονου κράτησε περίπου 4 ώρες ενώ τα μέτρα κάτω από τα οποία οδηγήθηκε νωρίτερα στο Δικαστικό Μέγαρο της Νεάπολης ήταν αυστηρά.

Σε δηλώσεις της η δικηγόρος του δεν έκρυψε την ικανοποίησή της για την έκβαση των γεγονότων λέγοντας χαρακτηριστικά: “Η δικαιοσύνη αποφάνθηκε”.

Μιλώντας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο το 6 μηνών μωράκι της οικογένειας, η συνήγορος του 52χρονους τόνισε με έμφαση ότι “για όλα ευθύνεται μια μόνο λάθος κίνηση, που συνέβη σε λάθος στιγμή. Στη διάρκεια έντονου εκνευρισμού, ο 52χρονος πέταξε στο πάτωμα το κινητό του το οποίο εκσφενδονίστηκε και χτύπησε το μωρό στο κεφάλι”.

Το άτυχο βρέφος θα κηδευτεί την Τρίτη στη Σητεία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Ανάσα» για τους δανειολήπτες του νόμου Κατσέλη από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου

Τέμπη: Στη Λάρισα οριστικά η δίκη – Απορρίφθηκε το αίτημα για μεταφορά σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη

Φρίκη στη Μεσσαρά: Γονείς κακοποιούσαν σεξουαλικά τις δύο κόρες τους 15 και 22 χρονών

Ο δικαστής στην υπόθεση Μαδούρο υπήρξε στο παρελθόν «αγκάθι» για τον Τραμπ

Μπόντι: Ο Μαδούρο και η σύζυγός του θα αντιμετωπίσουν «σύντομα την πλήρη οργή της αμερικανικής Δικαιοσύνης» σε αμερικανικό έδαφος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr