Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

76χρονος στη Θεσσαλονίκη: Γιατί πυροβόλησα τον δικηγόρο μέσα στο γραφείο του

76χρονος στη Θεσσαλονίκη: Γιατί πυροβόλησα τον δικηγόρο μέσα στο γραφείο του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δικηγόροι, Θεσσαλονίκη,

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη πήρε ο 76χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι πυροβόλησε εν ψυχρώ τον 45χρονο δικηγόρο του στη Θεσσαλονίκη, με συνέπεια να τον τραυματίσει σοβαρά.

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, στο γραφείο του θύματος, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ η αιτία φαίνεται να ήταν η δυσαρέσκεια του ηλικιωμένου για τη δικαστική έκβαση που είχε αστική υπόθεση, την οποία χειρίστηκε ο δικηγόρος.

Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία

Ο δράστης μετήχθη το μεσημέρι στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών που του απήγγειλε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Ακολούθως παραπέμφθηκε σε ανακριτή, ενώπιον του οποίου θα λογοδοτήσει την επόμενη εβδομάδα και μέχρι τότε κρατείται.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, όσο ο κατηγορούμενος -συνταξιούχος του ΙΚΑ- παρέμεινε στο εισαγγελικό γραφείο, ρωτήθηκε για τους λόγους που τον ώθησαν στην πράξη του. Ο ίδιος φέρεται να απάντησε ότι ξέσπασε καβγάς, όταν ο 45χρονος τον ενημέρωσε ότι παραιτείται από υπερασπιστής του, αρνούμενος, παράλληλα, να επιστρέψει 1.250 ευρώ που ζήτησε ο ηλικιωμένος από αμοιβή που είχε λάβει ο δικηγόρος.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 76χρονος έβγαλε ένα περίστροφο που είχε μαζί του, με το οποίο πυροβόλησε τρεις φορές τον δικηγόρο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στην κοιλιά, το μηρό και το δεξί χέρι. Αμέσως μετά, ο δράστης παραδόθηκε στο Α.Τ. Λευκού Πύργου, ενώ το θύμα διακομίστηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλεύεται.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες

Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε δάσκαλος για σεξουαλική παρενόχληση 10χρονης μαθήτριας

Στη Θεσσαλονίκη το C-130 με τις σορούς των επτά οπαδών του ΠΑΟΚ

Θεσσαλονίκη: Την δολοφονία 46χρονης ομολόγησε 52χρονος, ερευνάται η εμπλοκή του και στον θάνατο 41χρονης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr