Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επιτήδειοι παριστάνουν τους ελεγκτές του ΕΦΕΤ

Επιτήδειοι παριστάνουν τους ελεγκτές του ΕΦΕΤ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέα προειδοποίηση για επιτήδειους που παριστάνουν τους λειτουργούς του ΕΦΕΤ και ασκώντας εκφοβιασμό προσπαθούν να εξαπατήσουν επιχειρήσεις τροφίμων και να αποσπάσουν χρήματα ή άλλα ωφελήματα απευθύνει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.

Με αφορμή νέα κρούσματα που παρουσιάσθηκαν πρόσφατα σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, ο ΕΦΕΤ ενημερώνει και πάλι όλους τους ενδιαφερομένους ότι οι ελεγκτές του φορέα, κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε ελέγχου, ασχολούνται αποκλειστικά με τα ελεγκτικά τους καθήκοντα χωρίς να δίνουν πληροφορίες για το αποτέλεσμα του ελέγχου και βέβαια χωρίς να έχουν οποιασδήποτε μορφής δοσοληψία με τις εποπτευόμενες επιχειρήσεις τροφίμων.

Όπως επισημαίνει, οι ελεγκτές είναι πάντοτε εφοδιασμένοι με υπηρεσιακή ταυτότητα και εντολή ελέγχου της υπηρεσίας μας, τις οποίες επιδεικνύουν υποχρεωτικά όταν προσέρχονται για έλεγχο.

Ο ελεγχόμενος δικαιούται να καταγράψει τα στοιχεία του ελεγκτή σε κάθε περίπτωση, ειδικά αν υποψιαστεί περιστατικό αντιποίησης αρχής, απάτης, εκβίασης κ.λπ.

Παράλληλα, συστήνει στους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων, σε περίπτωση τέτοιων φαινομένων να απευθύνονται άμεσα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους καταγγέλλοντας το συμβάν και να κοινοποιούν άμεσα το γεγονός στην αντίστοιχη Περιφερειακή Διεύθυνση του ΕΦΕΤ ή στο γραφείο Προέδρου του ΕΦΕΤ στην Κεντρική Υπηρεσία, ιδιαίτερα όταν διαπιστώνουν ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις ελέγχου και δεν πιστοποιείται η ιδιότητα του ελεγκτή του ΕΦΕΤ ή όταν τους ζητείται οποιαδήποτε συναλλαγή στο όνομα της Διοίκησης ή των στελεχών του ΕΦΕΤ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ακέφαλο πτώμα ηλικιωμένης εντοπίστηκε στην Αργιθέα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr