Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δικηγόρος Σώρρα: Αυτός είναι ο λόγος που κρύβεται ο πελάτης μου

Δικηγόρος Σώρρα: Αυτός είναι ο λόγος που κρύβεται ο πελάτης μου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αρτέμης Σώρρας, Αστυνομία,

Η ποινή που επιβλήθηκε στον Αρτέμη Σώρρα είναι εξοντωτική και δυσανάλογη με τη βαρύτητα της πράξης του» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο δικηγόρος του Βασίλης Νουλέζας.

Θα ήταν σωστότερο να θέσει τον εαυτό του στην διάθεση της Δικαιοσύνης”

Ο συνήγορός του υποστήριξε πως θα ήταν «σωστότερο να θέσει τον εαυτό του στην διάθεση της Δικαιοσύνης και στην εκτέλεση της καταδικαστικής απόφασης», ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως «εκείνος αποφασίζει, εγώ είμαι εντολοδόχος δικηγόρος και εκτελώ εντολές στα πλαίσια και στα όρια της εξουσιοδοτήσεως μου».

Ο κ. Νουλέζας δεν αποκάλυψε αν ο Αρτέμης Σώρρας – ο οποίος καταζητείται και διαφεύγει της σύλληψης- βρίσκεται στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό ενώ τόνισε ότι ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν εμφανίζεται είναι επειδή δέχεται σοβαρές απειλές για τη ζωή του, προσθέτοντας συγκεκριμένα πως δύο φορές έχει δεχτεί «επίθεση δολοφονική, δηλαδή απόπειρα ανθρωποκτονίας. Είναι αρχηγός πολιτικού φορέα και αν δεν ήταν αυτός δεν θα είχε πάρει τόσο μεγάλη ποινή», τόνισε.

«Αν και δεν είμαι εξουσιοδοτημένος να απαντήσω και ακόμη κι αν γνώριζα που βρίσκεται δεν θα σας το αποκάλυπτα, σας λεω ότι δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να κρύβεται, να είναι φυγόποινος. Θα ολοκληρώσουμε τη διαδικασία αύριο που αφορά την αίτηση αναστολής εκτέλεσης πρωτόδικης καταδικαστικής του άρθρου 7 του κώδικα ποινικής δικονομίας, και δεν εμφανίζεται γιατί δεν είναι απαραίτητη, αναγκαία η αυτοπρόσωπη παρουσία και επίσης δέχεται απειλές και κινδυνεύει άμεσα η ζωή του», δήλωσε.

Όπως είπε αν απορριφθεί το αίτημα έφεση την Τρίτη, θα μιλήσει με τον εντολέα του καθώς δεν γνωρίζει αν είναι στις προθέσεις του να παραδοθεί. Ο ίδιος πρόσθεσε πως δεν ξέρει αν βρίσκεται στο εξωτερικό, τονίζοντας πάντως ότι «στις 17 και 18 του μηνός που επικοινώνησα με τον κ. Σώρρα και μου χορήγησε την εξουσιοδότηση για να ασκήσω έφεση δεν έλειπε στο εξωτερικό».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

«Ήθελε να μας δει γυμνές, έδωσε σε εμένα 350 και στη φίλη μου 450 ευρώ»: Σοκάρει 16χρονη θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr