Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αναζητείται 51χρονος που σκότωσε για μια θέση πάρκινγκ (φωτο)

Αναζητείται 51χρονος που σκότωσε για μια θέση πάρκινγκ (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 51χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε πρώτες πρωινές ώρες της 31-10-2012, εντός νυκτερινού καταστήματος στη Νίκαια.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, δράστης είναι 51χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αρμενίας, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία, άσκοπους πυροβολισμούς και απρόκλητη σωματική βλάβη.

Συγκεκριμένα, ο δράστης εισήλθε εντός του νυχτερινού κέντρου και για ασήμαντη αφορμή, που είχε σχέση με στάθμευση οχήματος εξωτερικά του καταστήματος, συνεπλάκη με το θύμα – 51χρονο ημεδαπό, τον οποίο πυροβόλησε πολλές φορές, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο δράστης, κατά το παρελθόν είχε συλληφθεί για διάφορα αδικήματα όπως ληστεία, κλοπή, αντίσταση, σύσταση και συμμορία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παραβάσεις των Νόμων περί όπλων, ναρκωτικών και αλλοδαπών.

Μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, δημοσιοποιούνται τα στοιχεία ταυτότητας, καθώς και φωτογραφίες του δράστη της παραπάνω ανθρωποκτονίας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον GEMJYAN HOVHANNES του Λαζάρου και της Γέβα Αβετισιάν που γεννήθηκε στις 20-10-1963 στην Αρμενία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων και προκειμένου να καταστεί δυνατός ο εντοπισμός και η σύλληψή του, καθώς και να διερευνηθεί η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 και 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αποφασισμένος ήρθε από τη Θεσσαλονίκη ο 64χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του στη Νίκαια

Εντοπίστηκε διεθνής εγκληματική οργάνωση, που διέπραξε 4 ανθρωποκτονίες στην Ελλάδα – Μια σύλληψη

Νίκαια – Συγκλονίζει η κόρη του δολοφόνου και σύζυγος του θύματος: Ο πατέρας μου είχε μπει ψυχιατρείο

Νίκαια – Πεθερός σκότωσε γαμπρό: «Φώναζε η κοπέλα: Στέλιο, Στέλιο, έλα μέσα!»

Νίκαια: Πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του μπροστά στα μάτια της κόρης του και αυτοκτόνησε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr