ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Θερινό Ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους - Κορύφωση της ηλιακής ισχύος
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία στυγερή δολοφονία σημειώθηκε τα ξημερώματα στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό, όπου ένας 31χρονος έπεσε νεκρός από σφαίρες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα αιφνιδιάστηκε από τον δράστη, ο οποίος το πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές. Ο 31χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ ο δράστης διέφυγε από το σημείο του εγκλήματος πεζή.
Προανάκριση για τα αίτια της δολοφονίας διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα είχε αποφυλακιστεί από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου εξέτιε ποινή για ζητήματα εκβιασμών.























































