Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στον ανακριτή πατέρας και γιος για τη δολοφονία του 23χρονου στα Ανώγεια

Στον ανακριτή πατέρας και γιος για τη δολοφονία του 23χρονου στα Ανώγεια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ενώπιον του ανακριτή Ρεθύμνου οδηγήθηκαν το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης ο 54χρονος και ο 21χρονος γιος του, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 23χρονου Μανώλη Στρατάκη στα Ανώγεια την Κυριακή των Βαΐων.

Χθες, Μεγάλη Τετάρτη, οι δύο άνδρες μετά την παράδοσή τους στην Αστυνομία, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα όπου τους άσκησε ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από κοινού, απόπειρα ανθρωποκτονία κατά συρροή από κοινού, παράνομη οπλοφορία, παράνομη οπλοχρησία.

Εκεί ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης.

Ακόμη, σύμφωνα με το flashnews.gr, εντύπωση προκαλεί ότι κατέθεσαν αίτημα να παραδοθούν τα όπλα της πλευράς του θύματος και των συγγενών καθώς όπως ισχυρίζονται υπήρξε ανταλλαγή πυρών. Θέλουν να παραδοθούν δηλαδή και να ταυτοποιηθούν τα όπλα των συγγενών του θύματος.

Συγκλονίζει η μητέρα του θύματος

Η μητέρα του 23χρονου μίλησε στην εκπομπή «Tatiana Live» όπου δεν μπόρεσε να κρύψει την οργή της για το φονικό.

Η μητέρα του Μανόλη φανερά συντετριμμένη από τον θάνατο του γιου της προσπάθησε να δώσει εξηγήσεις για το συμβάν, αναφέροντας ότι ο 21χρονος γιος του 54χρονου ευθύνεται για το έγκλημα. «O γιος του το έκανε, ο γιος του το έκανε και είναι ντροπή του και υποτίμηση του. Αλλά από τέτοια κτήνη τι περιμένεις; Ο γιος του το έκανε, 21 χρονών είναι… ο γιος του το έκανε».

Όταν ρωτήθηκε αν το έγκλημα διαπράχθηκε για κτηματικές διαφορές απάντησε: «Ναι, ναι, ναι πρώτα ξαδέρφια, καταλαβαίνετε πρώτα ξαδέρφια. Μαζί πυροβόλησαν και τώρα τον καλύπτει».

Στη συνέχεια η μητέρα ανέφερε ότι τους απειλούσαν συνέχεια και ήθελαν να τους διώξουν από τα κτήματα.

«Η ζήλεια σκοτώνει, η ζήλια σκοτώνει. Δεν πειράζει, να το πληρώσει στη φυλακή. Αλλά μαζί με το γιο του. Γιατί πυροβόλησε ο γιός του… μαζί με τον γιό του πυροβολούσαν. Με το τουφέκι, το καλάσνικοφ. Η αντρεία τους φάνηκε. Και η ανθρωπιά τους», κατέληξε η μάνα για τον αδικοχαμένο γιο της.

Δρακόντεια μέτρα υπό το φόβο αντιποίνων

Την ίδια ώρα τα αστυνομικά μέτρα περιμετρικά τόσο στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ρεθύμνου όσο και στο Δικαστικό Μέγαρο ήταν δρακόντεια υπό το φόβο αντιποίνων από συγγενείς του θύματος.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας στο σημείο της συμπλοκής από όπου και συλλέγονται στοιχεία που θα διαφωτίσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το φονικό. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες και από άλλο όπλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο δικηγόροι των φερόμενων ως δραστών είναι φειδωλοί στις δηλώσεις τους λέγοντας πως χρειάζονται «λεπτοί χειρισμοί στην συγκεκριμένη υπόθεση» ενώ την ίδια ώρα καλούν την κοινωνία των Ανωγείων να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

«Ήθελε να μας δει γυμνές, έδωσε σε εμένα 350 και στη φίλη μου 450 ευρώ»: Σοκάρει 16χρονη θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr