Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Φάκελος με σφαίρες στον ΓΓ Δημοσίων Εσόδων

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Φάκελος με σφαίρες στον ΓΓ Δημοσίων Εσόδων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Φάκελο με σφαίρες στον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων ήθελαν να στείλουν άγνωστοι, όπως έγινε γνωστό νωρίς το απόγευμα της Τρίτης.

Ο φάκελος που προοριζόταν για τον Γιώργο Πιτσιλή παρελήφθη από την αρμόδια υπηρεσία της Αστυνομίας και ερευνάται.

Ο φάκελος εντοπίστηκε σε γραφείο των ΕΛΤΑ στο Παλαιό Φάληρο στη φάση της διαλογής και βέβαια πριν φτάσει στα χέρια του Γενικού Γραμματέα.

Ο φάκελος δεν έχει αποστολέα και η Αστυνομία που τον έχει παραλάβει ερευνά για αποτυπώματα ή άλλα στοιχεία που θα βοηθήσουν να εντοπιστούν οι αποστολείς.

Οι πρώτες πληροφορίες δεν αναφέρουν αν μέσα στο φάκελο εκτός από τις σφαίρες υπήρχε ή όχι και κάποια επιστολή με απειλητικό περιεχόμενο.

Η Αστυνομία ερευνά τυχόν στοιχεία που να διασυνδέουν τον συγκεκριμένο φάκελο με παλαιότερες αντίστοιχες ενέργειες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW

DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα

Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα

Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου

Νέα Πέραμος: Απήγαγαν και σκότωσαν 27χρονο άνδρα – Βρέθηκε σε ρέμα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr