Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σοκ στην Πάτρα: “Μάνα” εξέδιδε τις ανήλικες κόρες της

Σοκ στην Πάτρα: “Μάνα” εξέδιδε τις ανήλικες κόρες της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σοκ στην Πάτρα.Δύο άτομα συνέλαβε η αστυνομία, έπειτα από επιχείρηση που πραγματοποίησε στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων  στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών για εξώθηση ανηλίκων στην πορνεία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν  ένας 32χρονος υπήκοος Πακιστάν και ένας 54χρονος Έλληνας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών, της παιδικής πορνογραφίας και της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και μια 47χρονη υπήκοος Ρουμανίας, μητέρα δύο ανήλικων κοριτσιών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών για εξώθηση ανηλίκων στην πορνεία, συστάθηκε το τελευταίο 20ήμερο ειδική ομάδα αστυνομικών, οι οποίοι αξιοποιώντας στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνά τους, πραγματοποίησαν χθες το βράδυ επιχείρηση, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, άνδρες της Ασφάλειας Πατρών εντόπισαν τον 32χρονο Πακιστανό και τον 54χρονο Έλληνα να προβαίνουν σε άσεμνες πράξεις στις δύο ανήλικες υπηκόους Ρουμανίας, ηλικίας 12 και 17 ετών αντίστοιχα.

Στη συνέχεια, ο 32χρονος μετέβη με τις δύο ανήλικες σε ημιυπόγειο διαμέρισμα που διατηρεί κοντά στην πλατεία, στο οποίο πραγματοποιήθηκε έφοδος των αστυνομικών, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου εντοπίστηκαν ο αλλοδαπός, οι δύο ανήλικες και η 47χρονη μητέρα τους.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι βρέθηκαν έξι φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου του 32χρονου Πακιστανού με τη 12χρονη, δύο διεγερτικά χάπια και ένα μαχαίρι.

Οι ανήλικες, σύμφωνα με την Αστυνομία, εξετάστηκαν παρουσία παιδοψυχίατρου και στη συνέχεια οδηγήθηκαν σε νοσοκομεία της Πάτρας για τη διενέργεια εξετάσεων.

Σημειώνεται ότι ο 54χρονος ημεδαπός έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για αδικήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

“Tα ξέρω τα κορίτσια, λέγαμε καλαμπούρια και τέτοια”

Αρνείται οποιαδήποτε σχέση με το κύκλωμα παιδικής πορνείας ή την αποπλάνηση των ανήλικων κοριτσιών, ο 54χρονος άνδρας ο οποίος συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.

Έξω από την πόρτα του ανακριτή στα δικαστήρια Πατρών, λίγο πριν την απολογία του, δήλωνε στην κάμερα του Super B News πως τα κορίτσια και την μητέρα τους απλά τους γνωρίζει και κουβεντιάζουν στα Ψηλαλώνια. «Καθόμαστε μαζί, λέγαμε καλαμπούρια και τέτοια. Τα ξέρω χρόνια τα κορίτσια και τη μάνα τους. Απλά ήρθε ο αστυνόμος και με έπιασε».

Στην ερώτηση αν είχε πάει στο υπόγειο και αν συνελήφθη εκεί, ανέφερε πως δεν πήγαν πουθενά και πως στο υπόγειο μένει ο Πακιστανός – συνελήφθη και αυτός – μαζί με τη μάνα και τα κορίτσια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοτικός σύμβουλος χτύπησε αντιδήμαρχο έξω από το Ειρηνοδικείο

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από την επίθεση στον αστυνομικό – 60 συλλήψεις

Ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα, στο Αίγιο και στο Μεσολόγγι

Μυστήριο με τον θάνατο βρέφους ενός έτους στην Κω – Το παιδί έφερε τραύματα, προσήχθησαν οι γονείς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr