ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έγκλημα πάθους στον Αγ. Παντελεήμονα: Αυτή είναι η 27χρονη που δολοφόνησε την Κινέζα (φωτο)

Έγκλημα πάθους στον Αγ. Παντελεήμονα: Αυτή είναι η 27χρονη που δολοφόνησε την Κινέζα (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ενώπιον του 13ου ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα η 27χρονη γυναίκα από το Μπαγκλαντές που σκότωσε τον περασμένο Οκτώβριο με τα ίδια της τα χέρια την Κινέζα ερωμένη του συζύγου της.

Η άγρια δολοφονία της 48χρονης Κινέζας που βρέθηκε νεκρή τα ξημερώματα της 26ης Οκτωβρίου σε διαμέρισμα στην οδό Στριφτόμπολα 12 στον Άγιο Παντελεήμονα εξιχνιάστηκε από την ΕΛ.ΑΣ.

Όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς η 27χρονη από το Μπαγκλαντές πήγαν μαζί στο διαμέρισμα του Αγίου Παντελεήμονα και άρχισαν να τσακώνονται.

Τελικά η νεαρή χτύπησε στο κεφάλι την 48χρονη με ένα ηλεκτρικό σίδερο και στη συνέχεια της έκλεισε το στόμα και τη μύτη με τα χέρια της προκαλώντας της ασφυξία.

Σύμφωνα με τα όσα εξομολογήθηκε η 27χρονη στο συνήγορό της, η άτυχη Κινέζα φέρεται να μη ξεπέρασε ποτέ τον χωρισμό της από τον Μπαγκλαντεσιανό.

Ενδεχομένως να είχαν και σχέσεις αφότου είχαν χωρίσει και ενώ εκείνος επίσημα είχε δεσμό με την 27χρονη.

Οι δύο γυναίκες ζήλευαν αρρωστημένα η μία την άλλη ωστόσο, όπως λένε πρόσωπα από το περιβάλλον τους, δεν είχαν ποτέ έντονους καβγάδες και προστριβές.

Δούλευαν δίπλα – δίπλα αλλά δεν μιλούσε η μία στην άλλη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

55χρονος Μυστράς: «Κρατούσα τον πατέρα μου στον καταψύκτη για να παίρνω τη σύνταξη»

Σοκ στον Μυστρά: Έκρυβε τον νεκρό πατέρα του στον καταψύκτη για να παίρνει τη σύνταξη

Κυψέλη: Από πρόσφυγας-εθελοντής, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Βρετανίδας ο 26χρονος Αφγανός

Στο Λαύριο μητέρα εξανάγκαζε την κάτω των 12 ετών κόρη σε πορνογραφικές βιντεοκλήσεις με 56χρονο

Κυψέλη: Συνελήφθη 26χρονος Αφγανός για τη δολοφονία της 38χρονης Βρετανίδας που βρέθηκε σε βαλίτσα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr