ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, Αστυνομία, Αφγανιστάν, Λυκαβηττός, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Τζιχαντιστές,


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Θερινό Ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους - Κορύφωση της ηλιακής ισχύος
Στο στόχαστρο το πακέτο μαμούθ των 300 δισ. δολαρίων - «Μπροστά του, η συμφωνία Ομπάμα μοιάζει με ψίχουλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά τη σύλληψη Αφγανού, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν τουλάχιστον επτά ηλεκτρικοί και ηλεκτρονικοί πυροκροτητές.
Στην κατοχή του επίσης βρέθηκαν πολλές ταυτότητες που κατά πάσα πιθανότητα είναι πλαστές και εξετάζεται ποια είναι τα πραγματικά στοιχεία του, καθώς και ο ρόλος του.
Ο αλλοδαπός συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή του Λυκαβηττού όπου περιφερόταν ως άστεγος και στην κατοχή του είχε ένα σακίδιο μέσα στο οποίο ήταν οι πυροκροτητές.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δεν φαίνεται να είχε μόνιμο κατάλυμα και έμενε σε διάφορα σπίτια μαζί με άλλους αλλοδαπούς. Ο συλληφθείς κρατείται στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία όπου ανακρίνεται.
Απόφαση για χορήγηση ασύλου σε αίτηση πρώτου βαθμού, από την Υπηρεσία Διεθνούς Προστασίας, έχει εκδοθεί για τον αλλοδαπό ο οποίος κρατείται στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για κατοχή πυροκροτητών.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο συλληφθείς, ο οποίος δηλώνει Αφγανός, έχει καταγραφεί στο παρελθόν επανειλημμένα από αστυνομικές υπηρεσίες για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, δίνοντας διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας κάθε φορά.























































