ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Χωρίς να υπάρχει καμία αναφορά στην ΕΛΑΣ για έκρηξη βόμβας το περασμένο Σάββατο σε ένα φυλάκιο πίσω από τα Δικαστήρια της Ευελπίδων, αντιεξουσιαστική οργάνωση, με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα Τρίτης, ανέλαβε την ευθύνη για την έκρηξη.
Η οργάνωση «Κύκλος Ασύμμετρου Μητροπολιτικού Πολέμου Ατυπη Αναρχική Ομοσπονδία – Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο» σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι «ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν χαμηλής έντασης, με σχεδόν μισό κιλό μαύρο μπαρούτι».
Στο σημείο βρίσκονται από νωρίς το πρωί της Τετάρτης στελέχη της Αντιτρομοκρατικής και του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, αναζητώντας υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού.
Παράλληλα, αστυνομικές πηγές τόνισαν ότι δεν υπήρξε καμία αναφορά στην αστυνομία για έκρηξη μηχανισμού τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Ευελπίδων και πως διενεργείται έρευνα για το περιστατικό.























































