ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανήλικος Δράστης, Αστυνομία, ΑΤΜ (Αυτόματο Ταμειακό Μηχάνημα), Λαμία, Ληστεία, Ληστεία Τράπεζας, Τράπεζες,


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Έρχεται θερμή εισβολή: Ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» 40αρια
ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης ζητά και τρίτη τετραετία για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα! - Τα ψέματά του για τη βιομηχανία
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έβαλαν τα «γυαλιά» στους επαγγελματίες διαρρήκτες των ΑΤΜ δυο πιτσιρικάδες οι οποίοι κατάφεραν να «ψαρέψουν» με ένα αυτοσχέδιο αγκίστρι από σύρμα ένα ποσό ύψους 1.550 ευρώ από τη μισάνοιχτη θυρίδα ενός μηχανήματος σε υποκατάστημα τράπεζας στην περιοχή της Λαμίας!
Ο φάκελος με τα χρήματα είχε κατατεθεί στις 19 Μαΐου από έναν συναλλασσόμενο στο ΑΤΜ, αλλά είχε εγκλωβιστεί μεταξύ του χρηματοκιβωτίου και της θυρίδας.
Οι πιτσιρικάδες το είδαν το επόμενο πρωί και κατάφεραν να τον τραβήξουν έξω με το μεταλλικό αγκίστρι!
Όμως, δεν υπολόγισαν ότι τους κατέγραφε η κάμερα της τράπεζας κι έτσι τα στοιχεία τους αποκαλύφθηκαν από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας που ενημερώθηκαν από τον διευθυντή του υποκαταστήματος για το έλλειμμα.
Σε βάρος των δυο παιδιών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Στην δικογραφία περιλαμβάνεται και η μητέρα του ενός από αυτούς, η οποία κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.























































