Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θρίλερ για γερά νεύρα για τον αγνοούμενο κτηνοτρόφο της Κρήτης – Δύο συλλήψεις για δολοφονία!

Θρίλερ για γερά νεύρα για τον αγνοούμενο κτηνοτρόφο της Κρήτης – Δύο συλλήψεις για δολοφονία!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κρήτη,

Σε πραγματικό θρίλερ με τραγική κατάληξη έχει εξελιχθεί η υπόθεση της εξαφάνισης του 70χρονου Παντελή Δουρουντάκη από τα Χανιά, καθώς όπως προκύπτει από τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, ο άτυχος ηλικιωμένος δολοφονήθηκε!

Σύμφωνα με το cretapost.gr, στα χέρια των διωκτικών αρχών βρίσκονται ήδη δύο άνδρες, ηλικίας 44 και 39 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι δύο συλληφθέντες είναι αδέλφια και συγχωριανοί του άτυχου κτηνοτρόφου, με τον οποίο όπως προκύπτει υπήρχαν κάποιες διαφορές.

Οι αρχές που για μήνες προσπαθούσαν να ξετυλίξουν το κουβάρι της μυστηριώδους εξαφάνισης του 70χρονου που στις 7 Μαρτίου ξεκίνησε από το σπίτι του στη Χώρα Σφακίων για το ποιμνιοστάσιο της οικογένειας, οδηγήθηκαν στα ίχνη των δύο αδελφών, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες Τρίτη στη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι ίδιοι αρνούνται την κατηγορία και την εμπλοκή τους στην υπόθεση ενώ αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Χανίων κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Μεγάλο μυστήριο ωστόσο, εξακολουθεί να παραμένει το ζήτημα της σορού του ηλικιωμένου, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί ούτε έχει υποδειχθεί από κανέναν το σημείο όπου εγκαταλείφθηκε ή θάφτηκε το πτώμα του κτηνοτρόφου.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει τα εξής:

«Συνελήφθησαν, χθες (19.06.2018), ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, σε περιοχή του Δήμου Σφακίων, δύο ημεδαποί ηλικίας 44 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

»Η σύλληψη τους είναι αποτέλεσμα πολύμηνης, συνδυαστικής και μεθοδευμένης αστυνομικής έρευνας, της ανωτέρω Υπηρεσίας σχετικά με την εξαφάνιση 70χρονου ημεδαπού την 07.03.2018 από περιοχή του Δήμου Σφακίων.

»Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραγωδία στον Άγιο Νικόλαο: Νεκρός 33χρονος απο φωτοβολίδα – Το δράμα της οικογένειας

Συνελήφθη ιερέας στην Κρήτη – Έγραψε ότι θα πρέπει να πυροβολούνται αδέσποτα σκυλιά και φιλόζωοι

Κρήτη: Ιδιοκτήτρια μίνι μάρκετ κρατώντας πλάστη σαν ρόπαλο έτρεψε σε φυγή ληστή με ματσέτα

Ο Νίκος Δένδιας στη Φινλανδία για το μοντέλο ενός πραγματικού στρατού πολιτών-οπλιτών

Δένδιας μετά την πτήση με Viper: Τα αεροσκάφη είναι έτοιμα να προστατεύουν την πατρίδα μας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr