Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μυστήριο με τη σύντροφο του «Σαμπρέλα» – Το βίντεο που «δείχνει» τους φονιάδες

Μυστήριο με τη σύντροφο του «Σαμπρέλα» – Το βίντεο που «δείχνει» τους φονιάδες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Μαφία, Παλαιό Φάληρο,

Σε στενή παρακολούθηση είχαν θέσει εδώ και καιρό οι εκτελεστές του Μανώλη Καραγιάννη, του γνωστού και ως «Σαμπρέλα» ή «Καράφλα», την ξανθιά Αμαλία, τη σύντροφο του 45χρονου «νονού» που έπεσε νεκρός το πρωί της Τετάρτης στο Παλαιό Φάληρο.

Οι πληρωμένοι. όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, εκτελεστές, μέσω παρακολούθησης κατάφεραν να βρουν το κρυφό διαμέρισμα του ζευγαριού και τελικά να στήσουν την ενέδρα τους.

Οι δράστες

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, έχουν στα χέρια τους βίντεο που φαίνεται ο ένας από τους δράστες της δολοφονίας να φορά μόνο ένα καπέλο τύπου τζόκεϊ, να ανεβαίνει στην μοτοσυκλέτα που οδηγεί συνεργός του και να εξαφανίζεται.

Οι ειδικοί στα εργαστήρια προσπαθούν να «καθαρίσουν» την εικόνα προκειμένου να φανεί καλύτερα το πρόσωπο του δράστη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες επίσης, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εκτιμούν πως στην περιοχή δεν ήταν μόνο ένα αυτοκίνητο και η μοτοσυκλέτα των εκτελεστών, αλλά επιπλέον οχήματα διαφυγής.

Αυτό προκύπτει από το ότι ο άνδρας που κρατούσε το βαρύ 45αρι πιστόλι και έριχνε τις χαριστικές βολές στο Καραγιάννη, στη συνέχεια δεν μπήκε στο αυτοκίνητο από το οποίο κατέβηκε, αλλά έφυγε πεζός προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Στα «χέρια» της αστυνομίας οι αριθμοί κυκλοφορίας

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, μέσω μαρτυρίων από κατοίκους της περιοχής, είχαν από την πρώτη στιγμή στα χέρια τους, τους αριθμούς κυκλοφορίας, τόσο του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός ο άγνωστος που πυροβόλησε τον «Καράφλα» με το 45αρι πιστόλι, όσο και της μοτοσυκλέτας από την οποία κατέβηκε ο άνδρας με το Καλάσνικοφ.

Από έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν πως τα οχήματα δεν είναι κλεμμένα και οι πινακίδες αντιστοιχούν σε παρόμοια οχήματα με ίδιο ακριβώς χρώμα. Βέβαια αποδείχθηκε πως οι πινακίδες ήταν πλαστές, καθώς οι πραγματικοί κάτοχοι των οχημάτων, που αντιστοιχούσαν οι αριθμοί, ουδεμία σχέση έχουν με την υπόθεση και ποτέ δεν εκλάπησαν τα οχήματα τους η οι πινακίδες κυκλοφορίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

«Ήθελε να μας δει γυμνές, έδωσε σε εμένα 350 και στη φίλη μου 450 ευρώ»: Σοκάρει 16χρονη θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr