ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κρήτη: Στη φυλακή ο σάτυρος που ασελγούσε σε αγόρι με ειδικές ανάγκες

Κρήτη: Στη φυλακή ο σάτυρος που ασελγούσε σε αγόρι με ειδικές ανάγκες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Προφυλακτιστέος κρίθηκε ο 58χρονος σάτυρος από την Κρήτη που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων ακόμα και σε 17χρονο ο οποίος έχει ειδικές ανάγκες.

Σύμφωνα με το flashnews.gr ο 58χρονος πέρασε σήμερα το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου χωρίς δικηγόρο για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του δεν αρνήθηκε καμία κατηγορία ενώ φαίνεται ότι προσπάθησε κάποιες φορές να δώσει την εντύπωση του πνευματικά ασταθούς ανθρώπου.

Εισαγγελέας και ανακριτής έκριναν τον σάτυρο προφυλακιστέο και του άσκησαν δίωξη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 χρόνια έναντι αμοιβής και για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου.

Έξω από τα δικαστήρια βρίσκονταν συγγενείς του 58χρονου κατηγορούμενου και μάλιστα η αδερφή της μητέρας του φέρεται να έκλαιγε και να ρωτούσε με απόγνωση γιατί το έκανε αυτό.

Ο 58χρονος κατά την μεταφορά του από το δικαστικό μέγαρο στο περιπολικό δέχτηκε έντονη αποδοκιμασία από κόσμο που βρισκόταν στο σημείο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φλόριντα: Συνελήφθη ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ – Είχε στην κατοχή του υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών

Η Ισραηλινή Πρεσβεία καταδικάζει το ανυπόστατο ψευδομνημόνιο Τουρκίας-Λιβύης

Καταδικάστηκε καθηγήτρια που είχε σεξουαλικές επαφές με δύο μαθητές

Σαμαράς κατά Μητσοτάκη και Γεραπετρίτη για το ανυπόστατο τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Κοιμισμένοι, κολυμπάμε στα δήθεν ήρεμα νερά»

Αλ. Τσίπρας: Οι πολίτες βιώνουν ένα «αόρατο μνημόνιο» – Ο Μητσοτάκης της ακρίβειας έχει τσακίσει τον ελληνικό λαό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr