ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κρήτη: Στη φυλακή ο σάτυρος που ασελγούσε σε αγόρι με ειδικές ανάγκες

Κρήτη: Στη φυλακή ο σάτυρος που ασελγούσε σε αγόρι με ειδικές ανάγκες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Προφυλακτιστέος κρίθηκε ο 58χρονος σάτυρος από την Κρήτη που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων ακόμα και σε 17χρονο ο οποίος έχει ειδικές ανάγκες.

Σύμφωνα με το flashnews.gr ο 58χρονος πέρασε σήμερα το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου χωρίς δικηγόρο για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του δεν αρνήθηκε καμία κατηγορία ενώ φαίνεται ότι προσπάθησε κάποιες φορές να δώσει την εντύπωση του πνευματικά ασταθούς ανθρώπου.

Εισαγγελέας και ανακριτής έκριναν τον σάτυρο προφυλακιστέο και του άσκησαν δίωξη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 χρόνια έναντι αμοιβής και για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου.

Έξω από τα δικαστήρια βρίσκονταν συγγενείς του 58χρονου κατηγορούμενου και μάλιστα η αδερφή της μητέρας του φέρεται να έκλαιγε και να ρωτούσε με απόγνωση γιατί το έκανε αυτό.

Ο 58χρονος κατά την μεταφορά του από το δικαστικό μέγαρο στο περιπολικό δέχτηκε έντονη αποδοκιμασία από κόσμο που βρισκόταν στο σημείο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χανιά: Παιδιά νηπιαγωγείου έμειναν για πέντε ώρες σε σχολικό λεωφορείο – Απολύθηκε η συνοδός

Καιρός: Τετάρτη 16/09 και Πέμπτη 17/09 δεν αποκλείονται πλημμυρικά επεισόδια

Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρή 11χρονη σε πισίνα ξενοδοχείου

Φαραντούρης στο Εμιρατιανό (ΗΑΕ) ΑΙ-Masshad: «Θα υπερασπιστούμε κάθε σπιθαμή εθνικής κυριαρχίας»

Κρήτη: 20χρονος έδερνε μεθυσμένος τη 18χρονη γυναίκα του – Τη χτυπούσε στην καισαρική τομή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr