Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι αποφάσισε το δικαστήριο για τον «Νούμερο 1 κακοποιό του κόσμου» Λάσα Σουσανασβίλι

Τι αποφάσισε το δικαστήριο για τον «Νούμερο 1 κακοποιό του κόσμου» Λάσα Σουσανασβίλι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την έκδοση του 57χρονου κατηγορούμενου αρχιμαφιόζου Λάσα Σουσανασβίλι, «νούμερο 1 κακοποιό του κόσμου», στη Γαλλία αποφάσισε το μεσημέρι της Τετάρτης σε «πολεμική» ατμόσφαιρα το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση της απόφασης χαρακτηρίστηκε από την έντονη αντιπαράθεση μεταξύ της συνηγόρου του 57χρόνου τέως προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου και της προέδρου του δικαστικού συμβουλίου.

Η κόντρα ξεκίνησε όταν η κυρία Κωνσταντοπούλου ζήτησε άμεσα να ανακοινωθεί συνοπτικά το σκεπτικό της απόφασης, την οποία σε κάποια στιγμή χαρακτήρισε προειλημμένη.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου αντέδρασε λέγοντας ότι η συνήγορος βρίζει το δικαστήριο.

«Νομίζετε ότι είστε στη Βουλή για να βρίζετε τον κόσμο», είπε η δικαστής. Η κυρία Κωνσταντοπούλου αντέδρασε λέγοντας ότι πρόκειται για πολιτική επίθεση στο πρόσωπό της.

Παρόμοια σκηνικά είχαν επαναληφθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της εξέτασης της υπόθεσης που διήρκεσε πλέον των 20 δικασίμων.

Το Συμβούλιο Εφετών αποφάσισε την άμεση παράδοση του 57χρόνου στις γαλλικές Αρχές, που τον κατηγορούν ότι εκεί δραστηριοποιήθηκε η οργάνωσή του, ανεξάρτητα εάν μέχρι να εξεταστεί η υπόθεση της έκδοσης έχει ολοκληρωθεί η δίκη του που εκκρεμεί στο Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης και αναβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Επίσης το Συμβούλιο αποφάσισε την έκδοση στη Γαλλία δύο φερόμενων σύνεργων του 57χρονου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνάντηση Ζελένσκι-Μακρόν: Ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει, αλλά οι συνθήκες δεν είναι ώριμες για ειρήνη

Ινστιτούτο Παστέρ: Η γρίπη των πτηνών μπορεί να προκαλέσει πανδημία χειρότερη από τον κορωνοϊό

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Ζευγάρι στον Εύοσμο εξέτρεφε γάτες που προόριζε για τροφή

Ουκρανία: Το Κίεβο «συμφωνεί σε ειρηνευτικό σχέδιο» με τη μεσολάβηση των ΗΠΑ

Ευρωπαϊκή αντιπρόταση για την Ουκρανία: Διαπραγματεύσεις αντί παραχώρηση εδαφών, ρωσικές αποζημιώσεις και εκλογές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr