ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Συρία ζητά διεθνή δράση κατά του Ισραήλ
Τραβάει το σχοινί ο Ζελένσκι: «Ο Τραμπ πιέζει την Ουκρανία να συνθηκολογήσει με τη Ρωσία»
Χάος στο Μιλάνο: Δεύτερη ημέρα άγριων συγκρούσεων στους δρόμους με λεηλασίες και συλλήψεις
Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης ποδηγετεί τη Δικαιοσύνη – Με αλλαγή κυβέρνησης θα λογοδοτήσει για τις υποκλοπές και τη διαφθορά (βίντεο)
Eurostat: Στη δεύτερη χειρότερη θέση της ΕΕ η Ελλάδα στη φτώχεια – Σε κίνδυνο 2,8 εκατ. πολίτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κανείς δε μπορούσε να φανταστεί το ρόλο που έπαιζε γυναίκα που βρισκόταν ως καλεσμένη στο σπίτι των νεόνυμφων στη Λάρισα.
Το γλέντι όπως συμβαίνει κατά το έθιμο είχε ανάψει στο σπίτι, όμως δε το διασκέδαζαν όλοι. Η ηλικίας 45 με 50 ετών γυναίκα φέρεται την ώρα της χαράς, να «ξάφριζε» φακελάκια με χρήματα που έφερναν καλεσμένοι στο νεόνυμφο ζευγάρι.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται το onlarissa.gr, η γυναίκα φέρεται να πιάστηκε επ’ αυτοφώρω με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε κρύψει καλά πάνω στο σώμα της.
Ακολούθησε ένας κακός χαμός που κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα της Λάρισας, εκεί όπου οι αστυνομικοί άναυδοι έγιναν θεατές του πρωτοφανούς επεισοδίου.
Το λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη.























































